logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Boek recensie: Het leven van een loser 15 – Kopje onder

In het vijftiende deel van de “het leven van een loser” serie gaan de Botermansen op vakantie met een camper. Ze gaan met de camper van hun oom omdat ze 1: geen eigen camper kunnen betalen en 2: omdat ze geen geld hebben voor een normale vakantie. Dus ze namen die camper en gingen rijden.

Eerste stop

Ze kwamen na een tijdje rijden bij een prachtig helder meer. Ze trokken hun zwemkleding aan en gingen lekker zwemmen. Maar wat bleek? Het was een viskwekerij. De eigenaar van de viskwekerij werd dus heel boos omdat ze erin gingen zwemmen. Dus maar weer op weg naar een andere mooie plek. Ze kwamen bij een mooi veld, waar ze uiteindelijk ook weer weggejaagd zijn door de boer. Om te voorkomen dat ze weer op een stuk land of water belandden waar ze niet mochten zijn ze op zoek gegaan naar een gewoon grasveld. Dit grasveld bleek uiteindelijk een park te zijn. Andere mensen waren er een soort van honkbalwedstrijd aan het houden, dus dat was ook niet zo’n ideale locatie. Ze gingen snel weer op weg met de camper voordat de camper kapot zou gaan door honkballen of honkbalknuppels.

Avonturenpark

Na een tijdje zag Bram een bord met een foto erop van mensen die aan het klimmen waren en andere leuke dingen. Ook was er een familie op te zien, de beslissing was snel gemaakt, op naar hun volgende locatie! Er zijn daar heel erg veel activiteiten die leuk zouden zijn voor Bram. Maar zijn moeder erop stond dat ze iets met zijn allen zouden gaan doen. Aangezien Max overal te klein voor was, moesten ze iets saaiers doen. Uiteindelijk was er maar één activiteit ook geschikt voor Max. Dat was een attractie genaamd drijfgein waar je in een drijvende band in een rivier werd gezet. Iedereen was het erover eens dat het saai was.


Ga direct naar Het leven van een loser 15 – Kopje onder op BOL.com.

Recensie over Het leven van een loser 15 – Kopje onder

Ik vind het op zich wel een leuk boek. Maar dit deel is iets minder leuk dan voorgaande delen. Omdat er al veel delen uit zijn, is het soms lastig om ieder boek net zo leuk te schrijven dan de voorgaande delen. Dat zie je ook vaak bij films bijvoorbeeld, het eerste deel is vaak leuker / cooler dan vervolgdelen. Ook omdat alles dan nog nieuws is. Alsnog is dit een origineel verhaal.

Score: 7


Informatie

Titel: Het leven van een loser 15 – Kopje onder
Auteur:
Uitgever: De Fontein Jeugd
Aantal pagina’s: 224
Type boek: Hardcover
Leeftijd: vanaf 9 jaar
ISBN: 9789026148026
Prijs: 15.99 euro

Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.