logo-liggend-wit-donkerblauw

Het idee van afval tabletten


Het is bij iedereen wel eens naar boven gekomen en bij velen is het blijven hangen. “Zal ik eens iets aan mijn gewicht doen?” Meestal blijven dergelijke gedachten alleen maar gedachten, maar voor hen die echt doorzetten – ook na de nieuwjaarsbeloften – is het een beloning waar je je leven lang plezier aan beleeft.

De voordelen voor het lichaam

Er wordt tegenwoordig al snel gegooid met de term obesitas. Helaas is er in sommige gevallen sprake van morbide obesitas. Soms wordt het woord misbruikt door artsen om mensen in te laten zien dat ze verkeerd bezig zijn. Dat er nu echt iets moet gebeuren. In veel gevallen lukt dat en gaat die persoon als een dolle wandelen en minder eten. Dus geen zakken chips meer of koekjes elke dag van de week. De weekenden worden weer speciaal door iets lekkers te pakken in de avond. Al snel zullen mensen de voordelen van een fittere levensstijl gaan inzien, zodra ze echt verschil merken wat een beetje “alleen in het weekend” al kan betekenen voor een lichaam. Je voelt je fitter, je bent minder snel moe, je krijgt uiteindelijk een betere conditie en je gaat er beter uitzien, niet alleen qua figuur, maar ook je huid wordt egaler. Met minder inname van vetten en suikers zal je huid er ook veel beter uit gaan zien.

Sporten en hulp met supplementen

Een goede gezondheid gaat gepaard met goede en voldoende beweging. Zonder dit het bijna onbegonnen werk. Een half uurtje per dag in vlot tempo wandelen na het eten is al genoeg om alles in gang te zetten en het helpt ook zeker als je daarvoor goed en gezond gegeten hebt. Natuurlijke producten zoals sla, groenten en aardappels bevatten alles wat je nodig hebt om de dag door te komen, zonder inname van suiker. Stel, je wandelt nu al een tijdje, eet gezond, je voelt je wel fitter, maar qua figuur is er nog niet veel verschil, wat dan? Tijd voor afval tabletten!

Tabletten innemen als hulp voor verandering.

Tegenwoordig kun je veel voedingssupplementen krijgen in de vorm van tabletten. Afval tabletten zijn geen uitzondering. Deze tabletten moet je een half uur voor elke maaltijd innemen met 1 à 2 glazen water, waarna je gewoon kunt eten. De tabletten zetten uit, waardoor er minder ruimte is voor voedsel. Je bent daardoor sneller verzadigd, terwijl de afval tabletten wel de lichamelijke balans houden, die nodig is voor een goed functionerend lichaam. Het resultaat hiervan is dat je minder eet, minder energie omzet in vetten en het lichaam meer van de opgeslagen vetten gebruikt, waardoor je in feite “opbrandt”. Op deze manier behaal je bij doorzetten van de tabletten jouw optimale gewicht als je er ook bij gaat lopen, sporten, fietsen of andere lichaamsbeweging. Al snel zul je merken dat het ook met minder kan en pas je niet alleen je behoefte patroon aan, maar ook je eetpatroon. Omdat je lichaam minder suiker (want dat is echt wel een verslaving, zelfs nog erger dan roken) tot zich neemt, zul je ook minder behoefte krijgen aan suikers.

Conclusie

Sporten en beweging is goed voor je. Er is geen reden waarom je het niet zou doen en je moet alleen even de juiste beweging voor je vinden om het leuk te gaan vinden. De een doet het met GPS wandelroutes, de ander is een fanatiek spinner. Welke manier je ook kiest, een beetje hulp kun je altijd gebruiken in een positief supplement. Of het nu in de vorm van extra energie is als je net begint, of dus een afslank product als hierboven beschreven. Elk begin is moeilijk en afmaken moet een passie worden! Dit gaat je gegarandeerd lukken met de gegeven tips! Op naar een slanker leven vol avontuur en hernieuwd zelfvertrouwen.

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.