logo-liggend-wit-donkerblauw

Het geheim van een mooi en lang bloeiende orchidee


orchidee sprayHet geheim voor een extra lang en uitbundig bloeiende orchidee zit in een flesje: de Pokon Powerspray voor orchideeën. Spuit de speciale voeding op het groene blad van de orchidee en… bewonder!

Vitaler

De Powerspray is een verzorgende douche voor de orchidee. Spray het groene blad tot er een zichtbaar, dun filmlaagje ontstaat. De orchidee neemt de voeding via het blad op en wordt zichtbaar vitaler. Dat resulteert in een grotere bloeikracht en gezond, glanzend groen blad. Door 1 à 2 keer per week te sprayen geniet je minimaal 2 keer zo lang van je orchidee dan wanneer je alleen water geeft.

EHBO

Naast de Powerspray heeft Pokon nog een eerste hulp bij orchideeën en andere planten: de Pokon app. Download deze gratis app voor smartphones en ontvang eenvoudige verzorgingstips op maat waardoor iedereen denkt dat jij groene vingers hebt….

Behalve voor orchideeën heeft Pokon ook een Powerspray voor groene (blad)planten. Verkrijgbaar bij onder meer tuincentra voor € 5,99. Kijk voor meer informatie op www.pokon.nl

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.