logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Rob Kemps en Janny van der Heijden te zien in Het Feest van Tante Rita 2 De chocobom

De opnames van de bioscoopfilm Het Feest van Tante Rita 2 De Chocobom zijn gestart. Rob Kemps maakt hierbij zijn filmdebuut en zal de rol van Ko Bonoca vertolken. Ook Janny van der Heijden zal te zien zijn in deze vrolijke film. De opnames zullen wederom o.a. plaatsvinden op vakantiepark Beerze Bulten. Naast Kemps zullen ook Marjolijn Touw, Rik Hoogendoorn, Dennis Willekens, Duco Bunschoten en Joanne Telesford te zien zijn in de film. Het Feest van Tante Rita 2 De Chocobom wordt op 24 juli 2024 door filmdistributeur WW Entertainment in de bioscoop gebracht.

Het is te gek dat ik een rol heb bemachtigd in Het Feest van Tante Rita 2. Mijn kinderen zijn fan en deze rol kon ik daarom zeker niet voorbij laten gaan. Ik kijk uit naar de komende draaiperiode.

Rob Kemps

Janny van der Heijden

Naast de eerder verschenen namen, waaronder Rob Kemps, heeft ook Janny van der Heijden (Heel Holland Bakt) een rol te pakken in de nieuwe bioscoopfilm Het Feest van Tante Rita 2 De Chocobom. Janny, de culinaire alleskunner, zal in de film te zien zijn als juryvoorzitter die alle inzendingen van de chocoladewedstrijd zal beoordelen. Samen met Jesper Hesseling (Meester Jesper), Ivana Nas en Anique Dreamon maakt Janny van der Heijden de cast van Het Feest van Tante Rita 2 De Chocobom compleet. De opnames van de film vonden o.a. plaats op vakantiepark Beerze Bulten. Het Feest van Tante Rita 2 De Chocobom zal vanaf 24 juli in de bioscopen te zien zijn.

Over Het Feest van Tante Rita 2 De chocobom

De familie Dubbel, bekend van Het Feest van Tante Rita 1, doet mee aan de chocoladewedstrijd van Ko Bonoca. Als er iets heel erg mis gaat in de chocolaterie moeten Lulu en haar ouders een nieuw onderkomen vinden. Ze verkassen naar de camping waar de, nog steeds wat chaotische, moeder Chanelle het animatieteam gaat leiden. Vader Jan runt de keuken en werkt tegelijkertijd aan zijn nieuwe chocoladerecept. Tante Rita is ook weer van de partij en maakt overal een feestje van terwijl Lulu goed bevriend raakt met Max die ook op de camping werkt. Als Ria Bakzeil, een ietwat kakkineuze dame, lucht krijgt van de deelname van de Dubbels aan de chocoladewedstrijd en deze steeds dichterbij komt gebeuren er vreemde dingen en lijkt het alsof de familie gesaboteerd wordt. Lulu schakelt de hulp in van haar vertrouwde vriend VWO om te ontdekken wat er aan de hand is. Lukt het VWO om de saboteur te vinden, wat spookt de baas van de camping allemaal uit en wie wint uiteindelijk de chocoladewedstrijd?

Acteurs

 • Lulu – Esther Mbire
 • Max – Duco Bunschoten
 • vader Jan – Pim Muda
 • moeder Chanelle – Edsilia Rombley
 • VWO – Piet Tomassen
 • Ko Bonoca – Rob Kemps
 • Janny van der Heijden
 • Marjolijn Touw
 • Rik Hoogendoorn
 • Joanne Telesford
 • Dennis Willekens
 • Jesper Hesseling (Meester Jesper)
 • Ivana Nas
 • Anique Dreamon

Over de makers

De film Het Feest van Tante Rita 2 De Chocobom is naar een idee van Arnan Samson en Bas Wesseling. De regie is in handen van Dennis Bots die eerder succesvolle films als Zoop, het Huis Anubis, Engel en ook Het Feest van Tante Rita heeft geregisseerd. Het scenario is geschreven door Sander de Regt en Maarten van den Broek. De muziek is van Minidisco, Jan van der Plas en Didi Dubbeldam. De film wordt geproduceerd door BazarMedia, producent van de eerste film, Het Feest van Tante Rita en de succesvolle theatershows Zin in Zappelin Live, Social Squad en De Grote Slijmmusical.

Films koop je online bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.