logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Het allereerste i-Size (R129) baby-autostoeltje: Maxi-Cosi Pebble Plus

maxicosi_carseat_babycarseat_pebbleplus_2015_grey_concretegrey_3qrtDe Pebble Plus, een revolutionair baby­autostoeltje, combineert de hoogste veiligheidsnormen met comfort en stijl. Dit is het allereerste baby­autostoeltje dat voldoet aan de Europese i­Size­wetgeving (R129). Met zijn vernieuwende baby­hugg­verkleiner passen baby’s beter in het stoeltje en liggen ze ook aangenamer. Wanneer de baby groter is, biedt het impact­absorberende materiaal in de zijvleugels comfort en veiligheid in het geval van een ongeluk.

Maar de Pebble Plus is niet alleen uitzonderlijk veilig. Hij is ook bijzonder stijlvol, met materialen van topkwaliteit en een brede waaier aan kleuren.

De Pebble Plus maakt deel uit van het Maxi­Cosi 2wayFamily concept

Maxi­Cosi heeft lang nagedacht over een manier om het leven van ouders te vergemakkelijken zodra de baby de volgende levensfase bereikt. De Pebble Plus maakt gebruik van Maxi­Cosi’s ISOFIX 2wayFix­base. Wanneer het tijd is om naar een nieuw stoeltje over te stappen, kunnen ouders de 2wayFix­base ook gebruiken voor de 2wayPearl. De 2wayPearl is het eerste autostoeltje ter wereld, ontwikkeld voor kinderen van ongeveer 6 maanden tot 4 jaar, dat aan de i­Size­norm voldoet.

• De Maxi­Cosi Pebble Plus voldoet aan de jongste Europese i­Size­wetgeving (R129) inzake veilige autostoeltjes voor baby’s

• De innovatieve baby­hugg verkleiner zorgt ervoor dat de pasgeboren baby goed past en lekker ligt

• Geschikt vanaf de geboorte tot een lengte van 75 cm – ca. 12 maanden oud

• De Pebble Plus kan gebruikt worden in combinatie met de 2wayFix ISOFIX­base voor optimale i­Size­veiligheid en het zeer handige click & go­systeem

De Maxi-Cosi Pebble Plus heeft een adviesprijs van 249 euro. Meer informatie vind je op de website van Maxi Cosi!

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.