logo-liggend-wit-donkerblauw

Heroic en EPOS bundelen krachten in esports partnership

Heroic Group, een toonaangevende Europese esports organisatie, kondigt met trots een strategisch partnerschap aan met een van ’s werelds toonaangevende premium audiomerken, EPOS. EPOS zal Heroic voorzien van de beste audioapparatuur om topprestaties in alle gametitels te kunnen blijven leveren. De samenwerking omvat EPOS’ premium headsets, microfoons en andere audio-randapparatuur voor Heroic’s hoofdkantoor, content studio’s en bootcamp faciliteiten.

Heroic en EPOS

“Een van de belangrijkste apparatuur dat een professionele esports-speler nodig heeft, is een geweldige headset. We vinden het geweldig dat EPOS zo’n verfijnd portfolio van audioproducten en innovatieve technologie heeft. We kijken er ook naar uit om nauw samen te werken met EPOS, om steeds betere audio-ervaringen te ontwikkelen voor alle gamers en esports spelers.”

Oliver Valsgaard, Head of Esports bij Heroic


Op zoek naar coole gadgets?

De kracht van audio

Als onderdeel van de overeenkomst zal Heroic het EPOS-logo als hoofdsponsor dragen op de jersey’s en andere kleding van het team. Door deze participatie aan ’s werelds meest elite leagues en toernooien wordt het EPOS-merk en de kracht van audio naar miljoenen esports-liefhebbers wereldwijd gebracht. Tijdens de productontwikkeling van EPOS nemen Heroic pro-spelers deel als testers aan een speciaal programma, waarbij ze nauw samenwerken met EPOS-engineers en feedback geven op nieuwe producten. EPOS en Heroic zullen ook gezamenlijk content produceren rond Heroic’s pro-teams, waarin wordt getoond hoe geweldige audio-randapparatuur spelers in staat stelt optimaal te presteren.

“In esports is informatie alles, en daarom is geluid alles. De tegenstander horen voordat ze ons horen is een enorm voordeel. Een seconde extra om je voor te bereiden, een strategie te bedenken, instructies naar het team te communiceren en alvast te handelen. Goed versus slecht geluid is het verschil tussen winnen en verliezen. Daarom zijn we blij EPOS als nieuwe sponsor te mogen verwelkomen. Deze samenwerking zal ons helpen om ons spel naar een hoger niveau te tillen en ons een voorsprong op de concurrentie te geven.”

René “TeSeS” Madsen, professioneel CS:GO player voor Heroic

Heroic’s pro teams

EPOS wordt, na Red Bull en Aker Biomarine, een andere belangrijke partner voor Heroic, die zijn partnerschappen met grote merken blijft uitbreiden om zijn pro-teams dit jaar te versterken. In de pro-scene van CS:GO, PUBG en Rainbow Six is goede audio essentieel om alle audiosignalen op te pikken en zo de concurrenten altijd een stap voor te zijn. Door samen te werken met EPOS kunnen Heroic’s pro teams streven naar perfectie, aangezien de hoogwaardige audio-apparatuur van EPOS het mogelijk maakt om hun volledige potentieel te benutten.

Isik Aysev, commercieel directeur van Heroic, zegt: “Ik ben verheugd om onze samenwerking met EPOS te starten, als onderdeel van onze strategie om authentieke en duurzame partnerschappen op te bouwen om het esports ecosysteem te laten groeien. Samenwerken met een premium merk als EPOS is altijd een geweldige kans voor ons om waarde te bieden aan onze spelers en fans.”

Maja Sand-Grimnitz, Directeur Global Marketing, Gaming bij EPOS, zegt: “We zijn erg blij dat we onze samenwerking met Heroic kunnen starten en hun spelers kunnen voorzien van premium audio-apparatuur voor gaming. Als twee sterke merken, ieder afkomstig uit Denemarken, passen Heroic en het merk EPOS uitstekend bij elkaar. We kijken ernaar uit om de kracht van audio te ontketenen en Heroics reis naar de top te ondersteunen dit jaar.”


Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


LAAT JE REACTIE ACHTER

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.