logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Gloednieuwe komische serie Hero Inside vanaf 20 januari te zien op Cartoon Network


Wanneer striptekenaar Scott plotseling spoorloos verdwijnt, blijven alleen de honderd door hem getekende stripboeken achter op de plek van zijn verdwijning. De stripboeken verspreiden zich door de stad San Francisco, waarna ze uiteindelijk in de handen van de 13-jarige dagdromer Mike en zijn vrienden belanden.

Van strip naar real life

Mike stuit op Scott’s stripboek ‘Crying Man’. Onder het lezen zegt hij hardop “Crying Man”, waarna plotseling de held ‘Crying Man’ uit het boek tevoorschijn komt. Niet alleen ‘Crying Man’, maar overal in de stad verschijnen helden uit de stripboeken van Scott wanneer hun naam hardop wordt genoemd. Doordat Scott’s stripboeken door de hele stad verspreid zijn, beginnen zich al snel overal in de stad vreemde situaties voor te doen.

Helden overal

Er worden helden gezien die werken op een boerderij, huishoudelijke taken verrichten of zelfs stelen en vechten. De helden in deze show hebben echter geen superkrachten zoals Superman of Thor. Ze zijn een beetje anders en uniek. Ze zijn onvolmaakt en lijken soms vooral erg menselijk… Zullen we deze buitengewone maar imperfecte superhelden ooit gaan begrijpen?

Volg Mike, zijn beste vriend Nick, zijn crush Lucy en stripfanaat Dirk O, terwijl zij zich door de chaos manoeuvreren die wordt veroorzaakt door de levende superhelden. Elke aflevering ontrafelt beetje bij beetje het mysterie van de verdwijning van Scott en de oorsprong van de levende helden.
“HERO INSIDE” is geschreven en geproduceerd door Million Volt Animation Studios, met CJ ENM, Tencent Video en YGG Global als co-producenten. DeAPlaneta Entertainment is de vertegenwoordiger voor Europa en Latijns-Amerika.

De productie

MEANG Joo-gong is de regisseur. Het verhaal is geschreven en bewerkt door Jake Goldman, de schrijver die ook verantwoordelijk is voor de Cartoon Network serie The Powerpuff Girls, en de co-schrijvers zijn Nick Watson, bekend van zijn werk aan de hitserie Final Space, en Jesse Goldman, erkend voor zijn werk bij Comedy Central.

Bekijk Hero Inside om de grenzen van de verbeelding te ontdekken met enkele van de gekste helden ooit, vanaf zaterdag 20 januari op Cartoon Network.

Films koop je online bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.