logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Herkenbare liefdesperikelen in tegendraadse Netflix Original-serie LOVE


netflix love

Roses are red, violets are blue… bla bla bla. Zeg eens eerlijk, ben jij die zoete romantische komedies ook meer dan zat? Verlang je naar een serie die een realistisch beeld geeft van het daten anno nu? Vanaf vandaag zijn alle tien de afleveringen van de tegendraadse Netflix Original-serie LOVE van Judd Apatow exclusief voor Netflix-abonnees wereldwijd beschikbaar.

LOVE geeft een droogkomische en oh-zo herkenbare blik op de zoektocht naar de ideale man of vrouw in de moderne dating scène. De serie vertelt het verhaal van de lieve, nerdy Gus (Paul Rust) en losgeslagen wildchild Mickey (Gillian Jacobs). Nadat deze twee dolende zielen elkaar ontmoeten, moeten zij navigeren door diverse ongemakkelijke, maar oprecht aanvoelende situaties met betrekking tot intimiteit, vertrouwen, liefde en andere bijkomende zaken.

Bekijk de Nederlandse trailer hier:

https://www.youtube.com/watch?v=GJcNMl5soRw

Vier redenen om LOVE vanaf morgen te gaan kijken

  • Eigenlijk voelen we ons allemaal wel eens een beetje verloren in de liefde. Hoe fijn dat er een serie is die, in tegenstelling tot de meeste romcom films, laat zien dat dit een universele struggle is.
  • Creator Judd Apatow, bekend van de succesvolle films Bridesmaids, Trainwreck en de serie Girls, weet als geen ander op humoristische wijze bij vrijwel iedereen een herkenbare snaar te raken over hedendaagse relaties.
  • LOVE straalt qua locaties en muziek dat relaxte LA sfeertje uit waar jij ook wel in rond wilt slenteren met een koffie to go. Of anders gewoon thuis vanuit je luie stoel met Netflix aan.
  • Seizoen 2 van LOVE is nu al aangekondigd! Do we need to say more?

Kijktips voor de liefhebbers van LOVE

MASTER OF NONE, de veelgeprezen serie gebaseerd op de komische zienswijzen en ervaringen van stand up artiest en acteur Aziz Ansari, is nu te zien op Netflix. De 10 afleveringen gaan over het dagelijkse leven van Dev, een 30-jarige acteur in New York die eigenlijk al niet weet wat hij ’s avonds wil eten, laat staan wat hij verder wil doen met zijn leven.

Vanaf 11 maart zijn alle afleveringen van de nieuwe Netflix Original FLAKED beschikbaar. Deze tragikomische serie heeft net als LOVE een realistische, rauwe blik op vriendschap en liefde en speelt zich af in het zonnige Venice Beach, LA. Met/van vijfvoudige Emmy Award nominee Will Arnett, bekend van de Netflix Original-series Arrested Development en BoJack Horseman. Hieronder de trailer van Flaked:

https://www.youtube.com/watch?v=ZXCsE6w1BeQ

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.