logo-liggend-wit-donkerblauw

Heb jij ze al gespot? De Starbucks Holiday Specials zijn er weer!


starbucks logo

Starbucksfans en koffieliefhebbers opgelet! De beroemde Red Cups van Starbucks zijn weer terug… met een nieuw design. Natuurlijk laat je ze vullen met het befaamde zwarte goud, dat door de meest fantastische smaakcombinaties naar een hoger niveau wordt getild. Voor ieder wat wils, voor ieder moment de perfecte drank. Gevuld met heerlijke winterse drankjes zorgen de Red Cups voor een sprankje magie tijdens bijzondere momenten met vrienden, familie, of gewoon met jezelf. De Starbucks Holiday Specials zijn Stroopwafel Latte, Brownie Hot Chocolate, Toffee Nut Latte en Gingerbread Latte. Daarnaast is het eetbare menu aangevuld met een aantal favorieten. Het Starbucks Holiday Menu is van tot en met 5 januari 2022 verkrijgbaar bij de dichtsbijzijnde Starbucks en via UberEats.  

Nieuwe aanwinsten

Naast de bekende favorieten komt Starbucks met twee nieuwe smaken. De Stroopwafel Latte wordt bereid met Starbucks’ espresso, opgeklopte melk, stroopwafelsaus en karamelslagroom. De Brownie Hot Chocolate is een combinatie van de klassieke hot chocolate, cookie saus en opgeklopte melk en wordt afgetopt met mocha drizzle en fudge sprinkle topping. Het eetbare menu wordt aangevuld met Lava Cakes gevuld met warme chocolade of warme Dulce de Leche, Cookies & Cream Cake en zelfs rietjes gemaakt van koek. 

starbucks

Perfect voor thuis

Naast deze take-away specials (of om van te genieten in de restaurants) zijn ook dit jaar herbruikbare feestelijke bekers en mokken verkrijgbaar om de koudste maanden van het jaar nét wat knusser te maken. Wat dacht je bijvoorbeeld de warmtegevoelige Red Cup, die van kleur verandert wanneer er een warm drankje in wordt gegoten? Ook de populaire Christmas Blends zijn dit jaar beschikbaar: limited edition koffiebonen om ook thuis een Starbucks moment te creëren in jouw eigen bonenmachine. 

Waar wacht je nog op? Creëer snel je eigen winterse Starbucks momentje en tag Starbucks op Instagram en Facebook: @starbucksnederland #RedCups.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.


LAAT JE REACTIE ACHTER

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.