logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Review: Health Aid Kit van D-Drinks

Juist nu we de deur niet uit mogen, is het belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Dat valt niet altijd mee. Ikzelf vind het bijvoorbeeld leuk om nieuwe dingen te proberen en te ontdekken – maar hoe kan dat, als je ‘opgesloten’ zit in je eigen huis en je wordt ontmoedigd om het huis te verlaten? Begrijp me niet verkeerd: ik red het prima en snap iedere maatregel. Samen komen we deze crisis met gemak door. We kunnen het!

Maar het is soms lastig om samen te genieten en ook lekker te blijven bewegen. Je moet een nieuwe weg zoeken om te bewandelen. Daarom zitten veel bedrijven zeker niet stil en hebben ze bij D-Drinks bijvoorbeeld een webshop gelanceerd waar je terecht kunt voor de beste, bomvolle HEALTH AID KITS. Dit zijn drie verschillende dozen vol merken die je wellicht nog niet kent – of wel gezien hebt, maar nog nooit hebt durven proberen. De boxen hebben een geweldige value for money, voor 39,95 euro heb je een box in huis met een normale prijs van zo’n 65 euro! Er zijn drie boxen waar je uit kunt kiezen:

  • Sportief thuis? Maak kennis met de stay-in-shape sport box, vol gezonde en functionele dranken en snacks. Geschikt voor zowel voor, tijdens als na het sporten.
  • Liever je immuunsysteem boosten? Dan is er de boost-your-immunity box. Een overvolle box met gezonde dranken en snacks die je energieniveau en weerstand een boost geven.
  • Samen genieten blijft natuurlijk het leukst. Last-but-not-least is er ook nog de treat-yourself-and-your-family box. Deze box bevat heerlijke en gezondere dranken en snacks die je met het gezin kunt delen.

Wij mochten al een box uitproberen. Let wel: deze is verstuurd vanuit de marketingafdeling en bevat dus andere items dan de normale dozen. Maar je krijgt wel een mooi beeld van de verschillende merken in het pakket! Bekijk hieronder onze unboxing:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.