logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Film review: Hawaii five o

Het team van Hawaii Five-O is inmiddels aan zijn 200ste aflevering toe! Naast het oplossen van tal van misdaadzaken, zoals het opdoeken van een drugslab en het onderzoeken van een cold case, moeten de verschillende leden van team Ohana ook omgaan met tal van privébeslommeringen, die het nodige drama met zich meebrengen… 

Onverslaanbaar team

Het is bijzonder dat een serie al 9 seizoenen meedraait, hoewel dat in het geval van Hawaii Five-O niet heel bijzonder is. De tropische setting, intense cases en sterke actiescènes zorgen iedere aflevering voor de nodige goede momenten. Daar bovenop is de dynamiek van het team een geweldige mix van personages, waardoor de show een succes werd. Door de jaren heen kwam er echter een wisseling van de wacht, waarbij een aantal van de oude cast de show verlieten. Daardoor wankelde de hele dynamiek toch behoorlijk!

Teaminspanning

Het hoofdverhaal van Hawaii Five-0 , seizoen 9 draait om de avonturen van commandant Steve McGarrett en rechercheur Danny Williams. Terwijl ze het eiland veilig proberen te houden, worstelen ze allebei met hun nieuwe restaurant, dat voor de nodige financiële stress zorgt. Ondertussen worstelt Tani met een dilemma. Ze heeft een moordwapen in het huis van Adam ontdekt, en moet hem confronteren om zijn betrokkenheid bij de zaak te achterhalen.

Familie is key

Grover krijgt te maken met familieproblemen wanneer zijn ouders en vervreemde broer naar het eiland komen. Junior wordt uiteengetrokken tussen zijn werk en zijn gezin als een zaak die hem te persoonlijk is bij Five-0 komt. Na de dood van een van hun Ohana, worden Steve en het team geconfronteerd met de voortvluchtige hacker Aaron Wright, die er alles aan zal doen om de veiligheid van de wereld in gevaar te brengen.

Ga direct naar Hawaii Five-o, seizoen 9 op BOL.com.


Recensie over Hawaii Five-O, seizoen 9

Toegegeven: het uiteenvallen van de originele cast heeft de serie niet veel goeds gedaan. Gelukkig overleeft het seizoen goed, dankzij het aanhoudende charisma van de tropische setting en intense actiescènes. De nieuwe personages, beginnen hun draai te vinden in de oude cast en brengen langzaamaan een nieuwe sfeer met zich mee.

Score: 7


Informatie

Titel: Hawaii Five-O, S9
Uitgever: Universal pictures
Tijdsduur: 1030 minuten
Genre: actie.
Kijkwijzer: Geschikt voor 12 jaar of ouderBevat scenes met geweldBevat spannende scenes

Films koop je online bij:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.