logo-liggend-wit-donkerblauw

Hartlopen op Valentijnsdag: win een paar wandelschoenen

De dag van de liefde komt er weer aan. Hoewel een uitgebreid diner in een chique restaurant er dit jaar niet in zit op 14 februari, hoeven we Valentijnsdag natuurlijk niet onopgemerkt voorbij te laten gaan. Tijdens een wandeling met je geliefde kom je gegarandeerd in de valentijnsstemming. Vul je thermofles met chocolademelk, trek je wandelschoenen aan en til je date naar een hoger niveau met de actie Hartlopen van LOWA. Beloofd: dit wordt de meest romantische route die je ooit zal lopen.

Romantische routes

Een route in de vorm van een hart: met Hartlopen geef je je wandeling een liefdevol tintje. Verras je valentijn op zondag 14 februari door hem of haar mee te nemen op een romantische tocht. Struin door de bossen, maak een winterse strandwandeling of verken de stad en geniet van de zonsondergang. Hartlopen is een gezonde en romantische manier om samen de dag van de liefde te vieren, maar dat doe je het liefst wél op goede schoenen. LOWA, initiatiefnemer van deze actie, is marktleider in de Benelux als het aankomt op outdoorschoenen. Kies zelf een Hartlooproute, deel deze op social media met de hashtag #love4lowa en maak kans op een paar LOWA wandelschoenen voor jou én je valentijn. Wil je op voorhand al een route uitstippelen? Gebruik dan een app als Strava, Runkeeper of Garmin.

Over LOWA

LOWA produceert hoogwaardige outdoorschoenen door de liefde voor de natuur te combineren met innovatieve technologieën. Het merk staat al sinds 1923 garant voor de beste pasvorm, optimaal comfort en de hoogste kwaliteit. LOWA garandeert veiligheid en duurzaamheid en sluit geen compromissen bij het uitkiezen van de materialen. Om te kunnen voldoen aan de hoge kwaliteitseisen, ontwikkelt en produceert LOWA volledig in Europa en gebruikt het merk enkel Europese grondstoffen.

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


Meer suggesties voor jou: