logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Harman Kardon introduceert drie nieuwe high-end luidsprekers


Op het iconische Montreux Jazz Festival in Zwitserland heeft Harman Kardon, ter ere van zijn 70ste verjaardag, drie nieuwe luidsprekers geïntroduceerd: Harman Kardon Aura Studio 4, Harman Kardon Go + Play 3 en Harman Kardon Luna. Deze drie luidsprekers zijn vanaf 15 september beschikbaar via harmankardon.com.

Harman Kardon Aura Studio 4

De Harman Kardon Aura Studio 4 combineert uitmuntende audio met een werkelijk uniek design en inspireert de zintuigen. De Aura Studio 4, de nieuwste in de iconische Harman Kardon Aura Studio-lijn van eersteklas Bluetooth-luidsprekers, is elegant ontworpen en dit gedeeltelijk met gerecycleerde materialen, waarbij moeiteloos een uniek modern design wordt gecombineerd met een uitzonderlijke geluidskwaliteit.

De nieuwe luidspreker nodigt luisteraars uit om naar muziek te luisteren zoals deze bedoeld is om gehoord te worden. De 5,2″ omlaag gerichte subwoofer en het brede geluidsveld van de 6-speaker array produceren prachtig Harman Kardon-geluid voor uitstekende prestaties. Je kunt verbinden met twee mobiele apparaten voor draadloze streaming.

Geanimeerde lichtthema’s combineert de slimste technologie met een modern en uniek design. Of het nu Polar Light (inspirerend voor verbeelding en fantasie), Universe (ontdek de oneindige ruimte), Rain Drops (rustgevend), Cloud (ontspannend) of Fire (betoverend) is, de Aura Studio 4 inspireert luisteraars tot ver buiten de huiselijke sfeer.

De luidspreker is vanaf 15 september verkrijgbaar voor €329,99.

Harman Kardon Go + Play 3

Ontdek de Harman Kardon Go + Play 3 Bluetooth-luidspreker, waarbij design en uitzonderlijke audiokwaliteit samen gaan. Deze nieuwe draagbare luidspreker, die van binnen en van buiten opnieuw is vormgegeven, tilt de befaamde Go + Play-lijn naar een nieuw niveau en blijft tegelijkertijd dicht bij waar het merk Harman Kardon voor staat.

De Harman Kardon Go + Play 3 draagbare luidspreker is ook binnenshuis bruikbaar, dankzij krachtige 3-weg stereodrivers, en een nieuwe zichtbare naar beneden gerichte subwoofer. De speaker kan met Bluetooth zowel muziek, podcasts, telefoongesprekken en meer afspelen. Met een batterijduur tot 8 uur geniet je overal in en om je huis van je favoriete muziek. Bovendien stemt hij zichzelf automatisch af op zijn nieuwe omgeving voor een geoptimaliseerde geluidservaring.

Net als de vorige generaties is ook de vorm van de nieuwe Harman Kardon Go + Play rond afgewerkt. De luidspreker is voorzien van luxe stoffen en hoogwaardige materialen. Het moderne ontwerp kenmerkt zich door een bovenkant van gehard glas met touchscreen en een handgreep van geanodiseerd aluminium. Go + Play 3 is gemaakt van gerecycled materiaal zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. Voor de stof is aan de buitenkant is 100% gerecycled polyestergaren gebruikt, voor de handgreep 90% gerecycled aluminium en voor het interne frame is 85% gerecycled plastic gebruikt.

De handige USB-oplaadpoort zorgt ervoor dat je de speaker gemakkelijk op kan laden en met de dubbele far-field microfoons kun je telefoongesprekken voeren, zelfs als je niet naast de speaker staat. Koppel twee speakers draadloos aan elkaar voor een nog groter stereogeluid in grotere ruimtes binnen en buiten.

De nieuwe draagbare luidspreker is vanaf 15 september verkrijgbaar in de kleuren grijs en zwart voor €349,99.

Harman Kardon Luna

De Harman Kardon Luna Bluetooth-speaker is elegant en minimalistisch vormgegeven, zonder in te boeten op het typische Harman Kardon-geluid. De behuizing van fluweelzachte stof en het geanodiseerde aluminium bovenpaneel zien er niet alleen verfijnd uit, maar voelen prettig aan. Het draagbare, ergonomische design is perfect om de speaker overal mee naartoe te nemen. De ingebouwde batterij gaat 12 uur mee en de speaker is IP67 stof- en waterdicht.

Dankzij een 2-weg luidsprekersysteem van de compacte Harman Kardon Luna geniet je van gebalanceerd en hoogwaardig geluid. Geavanceerde drivers leveren het iconische en heldere Harman Kardon geluid, zodat je elk detail hoort. Wil je genieten van een echte stereobeleving, koppel dan twee luidsprekers met elkaar.

De stof die om de luidspreker heen zit is geweven van 100% gerecycled polyester garen. 85% gerecycled plastic van consumentenafval wordt gebruikt in het frame en het bovenpaneel is gemaakt van 50% gerecycled aluminium. Bovendien wordt het verpakt in FSC-gecertificeerd papier bedrukt met soja-inkt en de batterij is vervangbaar bij aangewezen reparatiecentra.

De nieuwe draagbare luidspreker is vanaf 15 september verkrijgbaar in de kleuren grijs en zwart voor €179,99.

Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.