logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Vrolijk en vol energie op eigen benen staan

Het is niet altijd makkelijk om jezelf te zijn in de wereld van tegenwoordig. Je moet overal rekening mee houden, je gedragen volgens regeltjes en normen en je moet bovendien zorgen dat je binnen de lijntjes kleurt. Kleed je je anders, heb je een bijzonder of excentriek kapsel of gedraag je je soms een beetje vreemd, dan wordt je al snel in een hokje gestopt. Ontzettend jammer, dat is toch nergens voor nodig? Stap dus af van de geldende norm en trend en durf jezelf te zijn. Breng kleur in je wereld, als je dat wilt! En dat zit hem in heel kleine dingen.

Creatief

Uit onderzoek is gebleken dat wanneer je meer jezelf durft te zijn, je ook veel vrijer bent op andere vlakken. Je bent een stukje socialer, hebt minder last van stress (waardoor je concentratie omhoog gaat) en je zult zelfs een stukje creatiever worden, omdat je ook buiten de lijntjes durft te denken. Wat blijkt? Juist die creatieve eigenheimers dragen vaak vrolijke, gekleurde sokken met figuurtjes of een klein grapje. Het spreekt voor zich dat de rest van de kleding ook opvalt, maar vooral aan het type sokken kun je deze eigenschappen waarnemen. Bizar, niet? Waar je met broeken, shirts en overhemden nog wel eens uit de ban kunt springen, zie je juist aan de voeten van iemand wat zijn eigenschappen zijn. Leuk detail: omdat er zo veel verschillende soorten vrolijke sokken zijn, kun je natuurlijk ook iets van je persoonlijkheid in de sokken leggen!

Happy Socks

Dit is niet alleen een ode aan iedereen die zichzelf durft te zijn, maar een oproep om die boodschap uit te dragen. Want we kennen vast wel die verjaardagen of uitnodigingen waarbij je eigenlijk niets weet te geven. Welnu: ik heb een ultiem cadeau gevonden. Wat dacht je van een cadeaupakket met Happy Socks? Dat is kleur bekennen op een heel subtiele manier. Je sokken zijn namelijk een van de eerste dingen die het onderspit delven. Voor je het weet loop je op standaard zwarte of grijze sokken rond… en vanaf daar wordt het alleen maar erger. Geef dus een doosje kleur met Happy Socks en ontketen een stukje identiteit in de ontvanger!

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.