logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Bekijk de trailer van de heerlijke romantische komedie Happy Single

Juvat Westendorp en Jamie Grant schitteren in de trailer van de nieuwe Nederlandse romantische komedie Happy Single. In de film geniet Mollie volop van haar single bestaan en is ze zeker niet van plan dat op te geven, maar dan is daar haar nieuwe collega Otis.

Dutch FilmWorks brengt de film op 21 september in de bioscoop.

Over Happy Single

Iedere man die in de buurt van Mollie komt, wordt gewaarschuwd: ‘deze meid breekt je hart’. De psychologe – specialiteit echtscheidingen – doet niet aan blijvertjes, gelooft niet in voorbestemd en krijgt kriebels van de term ‘de ware’. Als ze in haar stamkroeg Otis ontmoet en meer kriebels heeft dan ze wil toegeven, is haar natuurlijke reactie dan ook hard weglopen. Maar dan blijkt Otis de nieuwe collega te zijn die zij moet inwerken en behoort ontwijken niet meer tot de mogelijkheden. Mollie’s vrienden op de werkvloer proberen haar te overtuigen om de liefde een kans te geven, maar staan daarmee klaarblijkelijk voor hun lastigste case ooit. Geeft Mollie haar geliefde ‘happy single’ status op of neemt ze alsnog de benen?

Bekijk de trailer van Happy Single

Deze acteurs spelen in Happy Single

  • Mollie – Jamie Grant
  • Otis – Juvat Westendorp
  • Donna – Sanne Langelaar
  • Frank – Manuel Broekman
  • Claire – Barbara Sloesen
  • Vin – André Dongelmans
  • Alfred – Dick van den Toorn

Over de makers

Happy Single is geregisseerd door Anna van Keimpema en het script is van Gerben Hetebrij. Dutch FilmWorks brengt de film in de bioscoop. Happy Single is een productie van Tom de Mol Productions in samenwerking met Interstellar Pictures. De film kwam tot stand met steun van de Netherlands Film Production Incentive en Stichting Abraham Tuschinski Fonds.

Films koop je online bij:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.