logo-liggend-wit-donkerblauw

Hands Off My Chocolate genietmomenten schudden chocoladefans wakker


hands off my chocolates chocoladeballenAls je deze bekers in de schappen ziet, moet je ze niet direct naar de diepvries verplaatsen. Ze staan gewoon goed, daar in het chocoladeschap! Ze zijn namelijk niet gevuld met premium ijs, maar met topkwaliteit chocolade. Gevulde chocolade, per stuk verpakt in folie. Het Nederlandse merk Hands Off My Chocolate komt namelijk met drie varianten: chocoladeballen met zachte karamel zeezout, chocoladeballen met hazelnootpraline & zeezout en met Belgische chocolade omhulde marshmallows.

Creatieve chocolade

De reden om deze chocolades te ontwikkelen? Volgens Kitty Smeeten, oprichter van het chocolademerk, vinden wij het chocoladeschap te saai. En terecht. Want zoek je iets speciaals, dan pak je toch telkens weer hetzelfde uit te rekken. En dat is dan ook weer niet speciaal, toch? “Uit consumentenonderzoek blijkt dat het chocoladespeciaalschap vaak wordt gezien als een saai en afgezaagd schap. Chocolade liefhebbers gaven aan dat ze hier eigenlijk alleen iets kopen als ze echt geen tijd meer hebben om iets anders leuks of lekkers te zoeken.” De drie varianten zijn in ieder geval erg creatief, en bovendien uitgesproken qua smaak: een groot pluspunt, vinden wij!

Luxe chocolade met een twist

De drie varianten zijn stuk voor stuk genieten, hoewel ze alle drie een geheel eigen karakter hebben. Bij de met Belgische chocolade omhulde marshmallows moest ik meteen denken aan de chocoladespekken van vroeger, die mijn moeder op de markt haalde. Maar dan in een volwassen versie, een stevige spek met een heerlijke laag krokante chocolade. Dat is het genieten van vroeger, maar dan met de luxe en kwaliteit die ik nu zoek. Of de zachte chocoladeballen met hazelnootpraline, die heerlijk zacht van smaak zijn. De knapperige stukjes hazelnoot maken deze chocoladeballen helemaal af. Heerlijke bonbons in een originele verpakking! De meest uitgesproken smaak hebben de chocoladeballen met zachte karamel zeezout. Die zijn echt zilt van smaak, wat een scherp contrast vormt met de zoete chocolade. Lekker, bijzonder en uitgesproken – maar niet door iedereen gewaardeerd.

Te lekker om cadeau te geven

De nieuwe productlijn zorgt voor een frisse wind in het chocoladespeciaalschap. Het merk zelf ziet de bekers als het ideale cadeau aan jezelf, want delen is natuurlijk geen optie. De chocoladebekers zijn vanaf nu verkrijgbaar bij o.a. de grotere Jumbo-winkels en Marqt.

www.hands-off.com

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.