logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Boek recensie: Hamstersaurus Rex vs Knaagdier Kong, Tim o’Donnell

Sam en zijn mini – maar reuze sterke – hamster vriend hebben in het vorige boek zoals je misschien al hebt gelezen: Kees “stier” van der kop overwonnen, een gevecht met een onzichtbare slang gewonnen en de prijs voor “meneertje/mevrouwtje spierbal” gewonnen. Voor dit avontuur hebben we weer nieuwe avonturen klaarstaan. Onder andere de  gemuteerde eekhoorn die Sam “knaagdier kong” noemt. Maar niemand wil geloven dat deze reuze-eekhoorn echt is. En dus moet Sam alleen strijden tegen dit monster, nou ja… alleen kun je het niet noemen. Want Sam heeft ook een gemuteerd knaagdier: hamstersaurus rex!! En die staat aan zijn kant! Dus nu is het gemuteerde reuze-eekhoorn tegen gemuteerde dino-hamster….

Gemuteerde beesten

Maar er zijn meer problemen dan alleen een gemuteerde eekhoorn! Want er is ook nog Kees “Stier” van der kop! En zijn boa constrictor is ingenomen door glimlach NV en nu wil hij hem terug. Als Sam glimlach NV bespioneerd omdat hij denkt dat hun verantwoordelijk zijn voor knaagdier kong, komt hij Stier tegen en die vertelt hem dat hij Michiel Peters (zijn boa constrictor) terug komt halen. Sam besluit hem te helpen en samen dringen ze het administratiegebouw binnen. Nu denk je vast “het administratiegebouw, wat heeft dat er nou weer mee te maken?” nou dat ga ik je vertellen. Het administratiegebouw is eigenlijk het gebouw voor gemuteerde dierproeven. En de meeste mensen die bij glimlach NV werken (zoals Sam’s moeder) weten dat niet eens!! Alleen maar de mensen die daar werken weten dat dat gebouw niet voor de administratie is bedoelt. Maar Stier vindt zijn slang terug en nu is hij blij! Maar Sam vindt ook iets waar hij op zich blij van wordt: de zogeheten knaagdier kong is uitgebroken bij glimlach NV, nu weet hij in ieder geval waar dat gemuteerde beest vandaan komt.

Ga direct naar Hamstersaurus Rex vs Knaagdier Kong op BOL.com.


Recensie over Hamstersaurus Rex vs Knaagdier Kong

Hamstersaurus Rex vs Knaagdier Kong is een grappig boek met weer veel spanning en avontuur. In dit boek wordt er ook gevochten (een beetje) en daarom vind ik dit deel persoonlijk leuker dan de vorige. En hier komen ook nog meer gemuteerde beesten in voor en dat is ook leuk voor hamstersaurus rex, heeft hij ook wat vriendjes!!

Score: 8


Informatie

Hamstersaurus Rec vs Knaagdier Kong,
Illustrator: Tim Miller
Uitgever: Condor, 304 pagina’s, hardcover.
Vanaf: 9 jaar. ISBN: 9789492899613. Prijs: 14,99 euro.


Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Geschreven door Bram

Bram is 14 jaar oud en gaat naar het vierde jaar van het Gymnasium. Hij is een echte grappenmaker, leest ontzettend graag (en veel) en speelt vooral graag spelletjes. Niet alleen games, maar ook bordspellen en kaartspellen. Daarnaast bakt hij graag: en daar genieten we allemaal van!