logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Het Halloween Festival keert terug naar Disneyland Paris

Disney Halloween Festival Datum: 1-10-2023 t/m 5-11-2023
Prijs: vanaf 81 euro
Locatie: Disneyland Paris
Adres: Boulevard de Parc 77700, Serris / Coupvray (Route)

Het Disney Halloween Festival keert terug naar Disneyland Paris van 1 oktober tot en met 5 november 2023. Dit jaar gaan drie verschillende teams de uitdaging aan om gewone stervelingen te laten zien waar de ware geest van Halloween over gaat. Want geesten willen gewoon plezier maken!

Meer weten?

Kaartjes voor attracties en uitjes kopen doe je bij:


Dolle deugnieten

Mickey Mouse, Minnie Mouse en hun vrienden vieren het griezelige seizoen op de vrolijkste manier. Samen halen ze kattenkwaad uit met zowel kinderen als volwassenen om de meest hilarische Halloween van hun leven te hebben. Het ondeugende team is te zien in Mickey’s Halloween Celebration, een vrolijke cavalcade in het Disneyland Park. Gasten kunnen ook griezelleuke momenten doorbrengen tijdens ontmoetingen met deze geliefde Disney Figuren, die hun prachtige halloweenkostuums dragen.

Merchandise koop je bij:

Schrikbarende schurken

Maleficent, Kapitein Haak en Jafar doen ook mee aan deze ijzingwekkende uitdaging. En het zouden de Disney Schurken niet zijn, als ze niet van plan waren om hun team te laten opvallen. Tijdens dit spookachtige seizoen, kunnen de gasten spannende ontmoetingen met een aantal Disney Schurken in het Disneyland Park beleven. En in de avond bieden de boosaardigste Figuren nog een laatste spooktaculair moment. Tijdens A Nightfall with Disney Villains – een betoverende preshow die plaatsvindt vóór de avondshow Disney Dreams®! – nemen Disney Schurken het Kasteel van Doornroosje over om gasten mee te nemen op een betoverende reis met een krachtige combinatie van fonteinen, videoprojecties en muziek.

Griezelige geesten

Tijdens Disney Halloween Festival zijn de attracties Phantom Manor in Frontierland in het Disneyland Park en The Twilight Zone Tower of Terror in het Walt Disney Studios Park de place-to-be voor de gasten.

De halloweenfestiviteiten komen ook terug in de restaurants en winkels van de Parken, waar heerlijke hapjes en drankjes en een reeks fantastische souvenirs verkrijgbaar zijn, geïnspireerd op de drie verschillende teams.

En dit jaar worden op 31 oktober de openingstijden van het Park verruimd, zodat gasten de Halloween sfeer extra lang kunnen ervaren.

streaming-banner-disney-plus

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.