logo-liggend-wit-donkerblauw

Halloween: tover je huis om tot spookhuis en scoor de griezeligste outfits


Wij kunnen niet wachten tot het spannendste feest van het jaar er is: Halloween! Tover je huis om tot spookhuis, scoor de griezeligste outfit of haal alles in huis voor een enge filmmarathon op 31 oktober. Of je nu een spooky avondje voor de kinderen organiseert of een bloedstollende bijenkomst voor je vrienden, zorg dat je alles in huis hebt om er een spectaculair succes van te maken. Rennen dus voor die spookachtige decoratie, schrikbarend goede designeroutfit en bakken vol snoep.

TK Maxx

Er is een griezelig goed plekje… Een plek waar je de mooiste topmerken scoort, altijd tot wel 60% goedkoper dan de adviesprijs. Bij warenhuis TK Maxx kun je steeds weer schatzoeken met een doorlopend veranderend aanbod van de leukste en mooiste kleding voor dames, heren en kinderen, beauty-artikelen, schoenen, accessoires en homeware. Creëer het ultieme win-gevoel, iedere keer als je designeritems vindt voor verbluffend lage prijzen. Bel je mede-schatzoekers maar op, tijd om te scoren!

De winkels van TK Maxx vind je in Almere, Amsterdam (2), Apeldoorn, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Heerlen, Nijmegen, Rotterdam (2) en Zoetermeer.

Geschreven door Gastblogger

Dit artikel is niet door ons gecontroleerd op juistheid van informatie. Ook zijn we niet verantwoordelijk voor de websites waar dit artikel naar linkt.
Lees onze disclaimer voor meer informatie.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.