logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Viva Mexicanez, Viva HAK!: Wraps, Taco’s en Nacho’s

De Mexicaanse keuken is populairder dan ooit! Maar liefst 57% van de jonge gezinnen eet regelmatig Mexicaans. En dat is niet voor niets: de Mexicaanse maaltijd is gevarieerd en kleurrijk, zit boordevol bonen en groenten en kan zowel spicy als toegankelijk voor kids op tafel worden gezet. Reden genoeg voor HAK – hét bonenmerk van Nederland – om drie supersmaakvolle stazakken, geïnspireerd op de Mexicaanse maaltijd, groots te introduceren.

Viva Mmmmexicanez, Viva HAK!

Mexicanez past perfect bij de maaltijd van nu: steeds vaker kiezen we voor plantaardig eten en/of een dagje zonder vlees. Goed voor de gezondheid én voor onze planeet! Met de HAK Mexicanez stazak zet je gemiddeld zo’n 500 gram groenten en bonen op tafel. Bovendien zijn de heerlijke mixen gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten, bevatten geen toegevoegde suikers en zijn op smaak gebracht met kruiden, specerijen en een snufje zeezout. Mexicanez is volledig vegan en heeft Nutri-score A. Omdat we graag variatie willen op ons bord, introduceert HAK 3 varianten: Wraps, Taco’s en Nacho’s. Je vindt Mexicanez vanaf half juni in het Mexicaanse schap van de supermarkt.

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.