logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Win vrijkaarten voor HAIKYU!! The Dumpster Battle

HAIKYU!! The Dumpster Battle is de vijfde film in de geliefde anime-franchise HAIKYU!!. Deze film neemt fans mee op een opwindende reis naar de spectaculaire volleybalwedstrijd tussen Karasuno en Nekoma High School, die plaatsvindt tijdens het nationale toernooi.

Rivaliteit

Het verhaal draait om de intense rivaliteit tussen de twee scholen, met Karasuno, geleid door de vastberaden Shoyo Hinata en de strategische Tobio Kageyama, die vastbesloten zijn om de top te bereiken in de wereld van het volleybal. Aan de andere kant hebben we Nekoma, met hun kalme en berekende aanvoerder, Tetsuro Kuroo, en de slimme libero, Kenma Kozume.

Volleybal in Anime-stijl

De wedstrijd wordt gekenmerkt door snelle acties, strategische zetten en emotionele hoogtepunten, terwijl beide teams alles op alles zetten om te zegevieren. “The Dumpster Battle” belooft een adembenemend spektakel te zijn voor zowel fans van de serie als liefhebbers van sportanime in het algemeen. Met prachtige animatie en hartverwarmende momenten is deze film een must-watch voor alle volleybalfans!

Bekijk de trailer van HAIKYU!! The Dumpster Battle

Winnen

HAIKYU!! The Dumpster Battle is vanaf 30 mei te zien in de Nederlandse bioscoop. Wij mogen 3x 2 vrijkaarten verloten. Vul dus snel ons winformulier in! Dat kan tot en met 05 juni.

Deze prijsvraag is afgelopen


Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.