logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Haaven: stoere horloges voor echte mannen

haaven horloge

Op zoek naar een echte eye-catcher in je uitstraling? Kijk dan eens naar de horloges van Haaven: stoere horloges met een bijna ambachtelijke uitstraling, én van Nederlandse makelij! De ontwerpen zijn stoer, robuust en tijdloos, en passen bij nagenoeg iedere outfit.

De stoere modellen van Haaven worden benadrukt door de forse afmetingen en de geschroefde kasten. Het gebruik van staal, keramiek en rober accenten zorgen voor een solide look and feel, en staan in mooi contrast met de geraffineerde techniek van het uurwerk: een techniek die zichbaar is, via een klein glazen deel op de wijzerplaat.

Het horloge wordt op een bijzondere manier opgewonden, door de polsbewegingen. De bewegende balans is duidelijk te zien op de wijzerplaat, in het hart dat uit de automatische uurwerken van Citizen-Miyota bestaat.

De horloges van Haaven zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, allen vervaardigd uit hoogwaardige materialen (stalen of lederen banden, stalen of gouden kasten). De prijs? Die varieert per uitvoering, en ligt tussen 249 en 449 euro. Meer informatie vind je op: www.haavenwatches.nl

Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.