logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Haal wat Snoopy in huis


Snoopy, Woodstock en Charlie Brown zijn al meer dan 60 jaar oud. Dat zou je niet zeggen, maar zelfs je opa en oma hebben vroeger als kind genoten van de grappige avonturen van de grappige hond en zijn vrienden. En heb je de Snoopy-film al gezien? Nee? Snel doen! Maar er zijn meer manieren om een beetje Snoopy in huis te halen. Xenos heeft namelijk een leuke serie producten te koop die helemaal in stijl zijn vormgegeven.

recensie (18)

Natuurlijk vind je in de schappen (en online, via www.xenos.nl) borden, bekers en glazen in alle vormen en maten. Dinerborden, lunchbordjes, stoere mokken en kommen, je vind ze met al je favoriete figuren. Of je nu fan bent van Snoopy, Charlie Brown of Woodstock, je vind ze allemaal! Erg stoer vind ik de mokken (vier stuks voor 11,99 euro), maar ook de stoere zwarte soepkommen zijn super cool (set van zes kommen voor 23,99 euro). Let vooral op Woodstock, die binnen in de mok naar je kijkt!

recensie (19)

Naast glazen, mokken en borden kun je ook terecht bij Xenos voor stoere opbergdozen. Eigenlijk zijn het dekenkisten, maar deze kisten zijn er ook in kleiner formaat. Dankzij de stoere stippen krijgen de kisten een geheel eigen uiterlijk. Perfect voor je geheime spulletjes of bijvoorbeeld souvenirs van je vakantie. Alle producten, voor de keuken, in huis en voor het ultieme Snoopy feestje, zijn uitgevoerd in het iconische zwart-wit met hier en daar de karakteristieke rode en gele accenten.

recensie (24)
Voor je vader en moeder kun je een beetje Snoopy geven met de pannenlappen, theedoeken en het schort. Dat zullen echte eyecatchers worden in je keuken. Bovendien passen ze weer perfect bij het servies. Voor het opleuken van je slaapkamer kies je voor een Snoopy dekbed overtrek met Woodstock op de kussensloop en de dekenkist om al je spulletjes in te bewaren. Kortom, vanaf dit seizoen is het All About Snoopy!

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.