logo-liggend-wit-donkerblauw

Haal het maximale uit je cartridges!

Als ondernemer is het altijd een kwestie van afwegen. Wat zijn de kosten… en wat krijg je er voor terug? Soms moet je niet inboeten op die kosten en gewoon gaan voor de beste kwaliteit. Maar wat als je twee opties hebt, die even goed zijn maar niet even duur? Dan is de keuze eenvoudig. Dan ga je voor de goedkoopste optie! Soms zijn er ook heel makkelijke manieren om geld te besparen. 

ondernemer aan het werk

Merkbaar verschil… of niet?

Soms kun je het verschil duidelijk merken tussen het ene product en het andere. Ga je voor goedkope koffiebonen, dan zul je het verschil echt wel proeven dan wanneer je een betere kwaliteit neemt. Voor jezelf vind je het misschien niet zo belangrijk, maar je klanten wil je liever niet wegjagen. Voor andere producten is het weer minder duidelijk. Wat dacht je bijvoorbeeld van gebruiksartikelen als printpapier, paperclips of ledlampen? Niemand zal weten of je daar de hoofdprijs voor hebt betaald, of slim hebt ingekocht tegen heel scherpe prijzen. Een ander verborgen bespaarpunt is printerinkt. Bij goedkoopprinten.nl kun je heel wat op de printkosten besparen!

Scherpe prijzen of huismerk

Bij deze webshop kun je terecht voor al je printerbenodigdheden. Je hebt daarbij twee keuzes: het originele A-merk tegen scherpe prijzen, of je kunt kiezen voor het huismerk. Als je alle ‘horrorverhalen’ gelooft en geen huismerkcartridges in je printer wil stoppen, ben je hier bij het juiste adres: de originele printercartridges worden tegen scherpe prijzen aangeboden. Ben je niet zo merkgebonden en vertrouw je in het huismerk? Dan kun je ontzettend veel besparen. Want niet alleen de cartridges zijn aanzienlijk goedkoper dan de A-merken, de huismerk cartridges bevatten ook nog eens meer inkt! Kijk je bijvoorbeeld naar de Canon CLI-551XL cartridge, dan betaal je voor de originele Canon cartridge 19,26 euro voor 11 ml. Voor het huismerk betaal je 3,57 cent voor 15 ml (ca. 715 afdrukken). Tel uit je winst!

Verstandig ondernemen

Als ondernemer moet je altijd goed blijven nadenken. Maar vooral ook: verstandig blijven nadenken. Een dure auto is in de regel niet nodig, maar een vervallen barrel is ook geen goede binnenkomer. Goed ondernemerschap is nadenken over iedere stap en daarin keuzes maken. Zo bespaar je geld en zorg je dat jouw onderneming lang kan blijven bestaan. Voor meer tips over goed ondernemen moet je eens op de site van de Kamer van Koophandel kijken. 

Geschreven door Gastblogger

Dit artikel is niet door ons gecontroleerd op juistheid van informatie. Ook zijn we niet verantwoordelijk voor de websites waar dit artikel naar linkt.
Lees onze disclaimer voor meer informatie.


LAAT JE REACTIE ACHTER

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.