logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Boek recensie: Haal alles uit uw vastgoed, Luc Van den Borre en Danny Deweghs

Dankzij het huidige financiële klimaat is het ontzettend interessant om een huis te kopen – niet alleen in Nederland, maar ook zeker in Vlaanderen. In het boek Haal alles uit uw vastgoed lees je hoe je – volgens de Vlaamse wet- en regelgeving zo optimaal mogelijk gebruik maakt van je bestaande vastgoed, maar ook hoe je het beste kunt investeren in nieuwe panden.

Alle aspecten

Natuurlijk neemt dit boek je me naar alle aspecten die te maken hebben met het investeren in vastgoed. Er komt immers nog al wat bij kijken, een pand kopen! Hoe doe je dat? Hoe kun je geld besparen? En hoe zorg je ervoor dat je geen kat in de zak koopt – of hoe je jezelf er in ieder geval tegen beschermt? Allemaal zaken waar je goed over moet nadenken en waar je je beter even op kunt inlezen. Maar er is meer, want dit boekje laat je ook zien waarom vastgoed een goede investering is en hoe je de meeste rendement haalt uit die investering… zelfs wanneer je niet in eigen land, maar over de grens aan de slag gaat met het kopen van vastgoed!

Vlaamse regels

Belangrijk om te weten is wel dat dit boek volledig uitgaat van de Vlaamse regelgeving. In grote lijnen zijn deze gelijk aan de Nederlandse regels en wetten, maar er zijn een aantal verschillen. Voor de Nederlandse markt gaat dit boekje vooral over de economische wetten die van toepassing zijn op het investeren in vastgoed. Die regels zijn immers universeel, die gelden over de hele wereld. In grote lijnen lees je ook in de Nederlandse markt dus hoe je zo veel mogelijk uit je vastgoed haalt. Maar wil je dit boekje optimaal benutten? Dan lees je het wanneer je in Vlaanderen woont!

Ga direct naar Haal alles uit uw vastgoed op BOL.com.


Recensie over Haal alles uit uw vastgoed

De markt is ideaal voor het kopen van vastgoed, waar ook ter wereld. Het is dit boekje gelukt om die warrige wereld vol wetten, regels en grenzen duidelijk en helder te omschrijven, zodat iedereen het maximale uit hun investering kan halen. Dat maakt het voor iedereen een geschikt boek – vooral wanneer je in Vlaanderen woont, aangezien dit boekje rekent met de Vlaamse wet- en regelgeving.

Score: 8


Informatie

Haal alles uit uw vastgoed,
Illustrator: nvt
Uitgever: Houtekiet, 160 pagina’s, paperback.
Vanaf: 18 jaar. ISBN: 9789089248060. Prijs: 19.99 euro.


Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.