logo-liggend-wit-donkerblauw

Film trailer: Guns Akimbo


Op 5 maart brengt Gusto Entertainment de gitzwarte actiekomedie Guns Akimbo uit in de Nederlandse bioscopen. De film, geregisseerd door Jason Lei Howden, was eerder al te zien op het Toronto Film Festival. Guns Akimbo volgt Miles (Daniel Radcliffe, Harry Potter), terwijl hij onbedoeld deelnemer wordt van een illegaal spel op leven en dood.

In de gitzwarte action comedy Guns Akimbo wordt de nerdy videogame-ontwikkelaar Miles (Daniel Radcliffe, Harry Potter) onbedoeld deelnemer in een illegaal spel op leven en dood. Terwijl miljoenen mensen hem via de livestream volgen moet Miles zich in zijn eentje uit deze benarde positie zien te redden.

Bekijk hieronder de trailer van Guns Akimbo

Van film naar comic

Ook tof is dat Madefire de eerste episode van het Guns Akimbo motion book heeft gelanceerd. Er is een speciale trailer gemaakt:

Ben je benieuwd naar de eerste Akimbo comic? Die lees je hier online in je browser! Je kunt ook de Madefire app downloaden op je Android of iOS smartphone of tablet.

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.