logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Veel plezier met Gumball Kronieken

De meest hilarische fragmenten uit de eerste zes seizoenen van De Wonderlijke Wereld van Gumball zijn voor je verzameld! Die zie je terug tijdens De Gumball Kronieken. De Wonderlijke Wereld van Gumball: De Gumball Kronieken zie je van 1 t/m 8 maart elke dag om 16:45 uur, alleen bij Cartoon Network! Maar dat is niet alles: de hele maand maart staat in het teken van De Wonderlijke Wereld van Gumball! Om De Gumball Kronieken te vieren, zetten we alle afleveringen voor je op een rijtje. Vanaf 1 maart elke dag te zien vanaf 16:45 uur, inclusief de special Darwins Jaarboek.

De Gumball Kronieken

Gumball wil School-president worden en is op zoek naar een waardige partner. Als hij aan zijn vriendin Penny vraagt zijn partner te worden, krijgt hij niet het antwoord dat hij verwacht. Ook zie je hoe Gumball’s zus Anais onderzoek doet naar de Watterson familie stamboom. Ze ontdekt een lange geschiedenis van maffe onzin.

De wonderlijke wereld van Gumball

De familie Watterson is een doodgewone familie. Pap is een alledaags, roze konijn die zijn dagen thuis op de bank doorbrengt, terwijl Mam in een regenboogfabriek werkt. Hun kinderen zijn ook vrij gewoon – zo heb je Gumball, een blauwe kat met een gigantisch hoofd; Anais, een 4-jaar oud geniaal konijntje; en tot slot goudvis Darwin, het huisdier dat deel van de familie werd nadat er benen uit zijn lichaam groeiden.

Ster van de show is Gumball, die te maken krijgt met de proeven en beproevingen van iedere 12-jarige jongen – zoals achterna gezeten worden door een dolle T-Rex, onder de blote hemel moeten slapen nadat een robot zijn identiteit heeft gestolen, of zich verkleden als cheerleader en de split doen om indruk te maken op het meisje van zijn dromen. Kortom, de alledaagse dingen die we allemaal al eens hebben meegemaakt.

Bekijk de trailer van Gumball

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.