logo-liggend-wit-donkerblauw

Nieuw op 24Kitchen: Guilty pleasures

Wie heeft er nu geen guilty pleasure op het gebied van eten? Een vette magnetron-cheeseburger, goulash uit blik of graskaasfondue met frikandellen. De meeste aparte (en niet altijd even gezonde) eetgewoontes blijven normaal gesproken geheim, maar niet in het nieuwe programma ‘Guilty Pleasures’. Vanaf 27 juni laat chef-kok Perry de Man zijn gasten hun guilty pleasure opbiechten en bereiden ze samen een culinaire versie van hun geheime gerecht. ‘Guilty Pleasures’ is vanaf 27 juni elke werkdag te zien om 18.00 uur bij 24Kitchen.

Over Guilty pleasures

In iedere aflevering ontvangt de Rotterdamse Perry in zijn eigen keuken een nieuwe ‘bekende’ gast. Onder het genot van een drankje wordt de guilty pleasure en de bijbehorende gast eens goed besproken. In de twintig afleveringen van dit nieuwe programma passeren diverse bekende Nederlandsers de revue, waaronder artiesten zoals: Dries Roelvink, Douwe Bob, Do, Ellen ten Damme, Ruben Annink, Vjeze Fur, Romy Monteiro, Lucas Hamming en Karsu. Ook presentatoren Humberto Tan, Luuk Ikink, Vivienne van den Assem, Dennis Weening, Jasper Demollin en Patrick Martens zullen hun eetgeheimen uit de doeken doen. Tot slot biechten ook actrice Jennifer Hoffman, Meesterkok, Meester Patissier Rudolph van Veen, cabaretier Howard Komproe en hockeyer Jorrit Croon op voor welke ‘aparte’ gerechten zij wakker gemaakt mogen worden.

De vraag is natuurlijk welke ‘BN’er’ bij welke guilty pleasure hoort. Eet zangeres Do nu het liefst een magnetron-cheeseburger of toch liever een tosti met ananas? En eet Douwe Bob na ieder optreden een gehaktstaaf of prefereert hij toch het Brabantse worstenbroodje?

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.