logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

56 wandeltochten tijdens het Guernsey Lente-Wandelfestival


Datum: 25-05-2019 t/m 09-06-2019
Prijs: vanaf 771 euro
Adres: Guernsey Island, Guernsey, Engeland (Route)

Er is geen betere manier om Guernsey te ontdekken dan tijdens het Lente-Wandelfestival 2019. Het vindt plaats van 25 mei tot en met 9 juni 2019 en je kunt kiezen uit maar liefst 56 wandelingen met elk een eigen thema. Onder leiding van een professionele gids kun je ’s ochtends, ’s middags of ’s avonds gaan wandelen op dit prachtige Kanaaleiland voor de Normandische kust.

Meer weten?

Kaartjes voor attracties en uitjes kopen doe je bij:


In de voetstappen van Renoir en Victor Hugo, de bezetting tijdens WO II, de Gezonken Vallei, Proeverij in St. Peter Port en Land of Milk and Money: dit zijn zomaar een aantal thema’s die je kunt vinden op www.visitguernsey.com. Je boekt een complete reis met vlucht, hotel en wandelingen eenvoudig via www.sunair.nl.

Het aanbod is indrukwekkend, er zijn wandelingen in alle soorten en afstanden. Wil je meer weten over de geschiedenis van Guernsey, maak dan een stads- of kasteelwandeling. Of bezoek de schilderachtige dorpjes met een heerlijke mix van Engelse en Franse cultuur. Ook de wandelingen door de natuur en langs de adembenemende kust, over hoge kliffen en langs witte stranden zijn een aanrader.

Je kunt ook op de ongerepte, kleinere eilandjes Herm en Sark gaan wandelen. Deze zijn prima bereikbaar met de boot vanuit Guernsey en zo klein dat je alles lopend kunt doen. Informatie: www.sunair.nl.

Een weekje Guernsey

Guernsey ligt in de hoek tussen de Normandische en Bretonse kust op slechts een uur vliegen van Nederland. De eilanders zijn erg vriendelijk en gastvrij. Dankzij de warme Golfstroom hebben de Kanaaleilanden een mild klimaat; de lente begint er al vroeg.

Een 8-daagse vliegreis naar Guernsey boek je eenvoudig via www.sunair.nl. Je verblijft in Le Chêne Bed & Breakfast dat is gehuisvest in een karaktervol Manor House uit 1842. Het wordt geleid door een Nederlands echtpaar en ligt op een ideale locatie voor wandelliefhebbers. 8-daagse vliegreis, inclusief 7 hotelovernachtingen en Engels ontbijt vanaf € 771 p.p.

Over Sunair

Vakanties naar de Kanaaleilanden boek je bij Sunair Vakanties. Op www.sunair.nl vind je alle informatie. Je vliegt vanaf Rotterdam of Groningen Airport. Vraag de 48 pagina’s tellende brochure Kanaaleilanden aan, kijk op www.sunair.nl/kanaaleilanden of bel naar: 0172 – 78 20 40. Kijk voor meer info ook op http://www.visitguernsey.com.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.