logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Alles over Guardians of the Galaxy Vol 3

De eerste trailer voor “Guardians of the Galaxy Vol. 3” is voor het eerst vertoond op CCXP22 (Comic-Con Experience 2022 in São Paulo in Brazilië. Kevin Feige (directeur van Marvel Studios) en Zoe Saldana (Gamora in Guardians of the Galaxy) lieten de enthousiaste aanwezige fans de eerste beelden zien van de film. Wij kunnen je die trailer natuurlijk niet onthouden… maar de nieuwe film heeft wel wat bijzonders voor je in petto. In Marvel Studios “Guardians of the Galaxy Vol. 3” zien onze geliefde buitenbeentjes er anders uit dan we gewend zijn. En vanaf 3 mei is het zo ver: dan kunnen we de spannende avonturen van onze kleurrijke helden op het witte doek bekijken!

Over Guardians of the Galaxy Vol 3

Peter Quill is nog steeds aan het bijkomen na het verlies van Gamora, maar hij moet zijn team om zich heen verzamelen om zowel het universum als iemand van zijn eigen team te verdedigen. Als deze missie niet succesvol wordt afgerond, zou dat mogelijk kunnen leiden tot het einde van de Guardians zoals we die kennen.

Bekijk de trailer van Guardians of the Galaxy vol 3

De productie

James Gunn is de schrijver en regisseur van “Guardians of the Galaxy Vol. 3”. In de film schitteren sterren als Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Karen Gillan, Pom Klementieff, Vin Diesel (als Groot), Bradley Cooper (als Rocket), Sean Gunn, Chukwudi Iwuji, Will Poulter en Maria Bakalova. Kevin Feige is de producent van de film. Uitvoerend producenten zijn Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Nikolas Korda, Simon Hatt en Sara Smith.

Guardians of the Galaxy Vol. 3 is vanaf 3 mei 2023 te zien in de Nederlandse bioscopen.

Films koop je online bij:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.