logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

GTA op je mobiel? Netflix regelt het.


Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition van Rockstar Games komt op 14 december naar Netflix voor Netflix-leden in de App Store, Google Play en in de mobiele Netflix-app.

Vanaf vandaag kunnen fans zich vooraf registreren om Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition te spelen , met de genrebepalende titels Grand Theft Auto III , Grand Theft Auto: Vice City en Grand Theft Auto: San Andreas , elk bijgewerkt voor mobiel.

streaming-banner-netflix
  • Grand Theft Auto III – De definitieve editie : Welkom in Liberty City. Waar het allemaal begon. Met een enorme en diverse open wereld, een wilde cast van personages uit alle lagen van de bevolking en de vrijheid om naar eigen inzicht te verkennen, brengt Grand Theft Auto III de duistere, intrigerende en meedogenloze wereld van de misdaad binnen handbereik.
  • Grand Theft Auto: Vice City – The Definitive Edition : Welkom in de jaren 80. Uit het decennium van groot haar en pastelkleurige pakken komt het verhaal van de opkomst van één man naar de top van de criminele stapel. Grand Theft Auto keert terug met Tommy Vercetti’s verhaal over verraad en wraak in een met neon doordrenkt tropisch stadje vol excessen en boordevol mogelijkheden.
  • Grand Theft Auto: San Andreas – De definitieve editie : het zijn begin jaren 90. Nadat een paar agenten hem hebben beschuldigd van moord, wordt Carl ‘CJ’ Johnson gedwongen op een reis die hem door de hele staat San Andreas voert, om zijn familie te redden en de controle over de straten over te nemen.

Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition draagt ​​bij aan een groeiende catalogus van meer dan 80 mobiele games, met must-play-titels in alle genres die verdere waarde toevoegen aan alle Netflix-lidmaatschappen – inclusief via een van de meest iconische series in de geschiedenis, zonder eventuele advertenties, in-app-aankopen of extra kosten.

Games koop je online bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.