logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Win een pakket voor een grote, groene voorjaarsschoonmaak


We willen, en moeten, het milieu zo min mogelijk belasten. Zeker ook tijdens de grote voorjaarsschoonmaak. Gebruik daarom soda en groene zeep om je huis te reinigen. Dat is effectief tegen vuil en zacht voor het milieu. Zo maak je van de grote schoonmaak een groene schoonmaak. 

Met Zilver Soda en Groene Zeep van Tricel pak je elke schoonmaakklus aan die je kunt bedenken en maak je alles zeer grondig schoon. Al decennialang hebben deze reinigingsmiddelen zich bewezen. Op schoonmakenmetsoda.nl vind je veel tips en toepassingen. 

Soda is het ultieme schoonmaakmiddel

Soda reinigt, ontvet en is een uitstekende geurverdrijver. Het is echt een wondermiddel: keuken, badkamer en woonkamer worden met soda weer blinkend schoon. Dat niet alleen. Het reinigt ook de afvoer, pannen en de aanslag in theekopjes. Het verwijdert zelfs nare geurtjes uit kleding. Ook buiten is soda een ideale schoonmaakhulp. Je barbecue is in een handomdraai weer brandschoon net als tuinstoelen en stoeptegels met groene aanslag.

Eén eetlepel soda per liter warm water en je kunt aan de slag. Het is een van de minst milieubelastende reinigingsmiddelen en maakt zeer grondig schoon. Tricel Zilver Soda is zuinig in gebruik en erg voordelig. Zorg dus dat je dit allround schoonmaakmiddel altijd in huis hebt. 

Groene zeep reinigt op basis van natuurlijke bestanddelen

Tricel Groene Zeep is zeer doeltreffend en zorgt voor een uitstekend schoonmaakresultaat. Het bevat natuurlijke bestanddelen en als je het verdunt met water heb je de beste allesreiniger die je maar kunt wensen. Het hele huis wordt weer schoon en fris. Daarbij is het ook nog eens erg milieuvriendelijk ten opzichte van chemische reinigingsmiddelen.

Met een sopje van groene zeep wordt je toilet net zo schoon als met een scheut chloor. Het reinigt sanitair, vloeren, deuren en ramen. Ook vette ovens of fornuizen worden brandschoon. Het is tevens een ideaal inweekmiddel om hardnekkige vlekken uit kleding of tapijt te krijgen. Dat je met één middel zoveel zo grondig kunt reinigen is ongelooflijk.

Winnen

Ben jij klaar voor de grote voorjaarsschoonmaak? Wij mogen een groen schoonmaakpakket verloten met soda, groene zeep en een handdoekpakket verloten. Vertel ons in het winformulier wat jouw minst favoriete schoonmaakklus is! Je kunt ons winformulier invullen tot en met 10 april.

Deze prijsvraag is afgelopen


Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.