logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Het grote quizboek voor koppels, Alicia Munoz

Zeg eens eerlijk: hoe goed ken jij je partner? ‘Goed’, zul je vast zeggen. Maar hoe goed is dat? Hoe staat het met jullie communicatie – en wat doen jullie zoal samen? Het grote quizboek voor koppels is een heerlijk boek voor setjes, of dat nu nog heel pril is of wanneer jullie al jaren bij elkaar zijn. Misschien zijn die prille setjes nog wel in het voordeel, dan ben ik immers nog volop aan het ontdekken en vragen! Als je langer bij elkaar bent, gaat ieder toch steeds meer zijn of haar eigen weg en wordt er (in de regel) minder gecommuniceerd. Is dat niet zo? Bewijs het maar!

Quizboek voor koppels

Het grote quizboek voor koppels vraagt jou en je partner het hemd van het lijf. Het bevat honderden luchtige en speelse vragen. Die vragenlijsten komen trouwens twee keer voor: Eentje voor jou om in te vullen, en eentje om je partner in te laten vullen. Vervolgens ga je ze vergelijken en geeft je partner een eerlijke reactie. Een bijzondere manier, die ruimte geeft voor eigen interpretaties en verantwoording.

Geen ruimte voor betwetertjes

Dit vragenboek is dan ook niet om je gelijk te halen, maar om gesprekken op gang te brengen, nieuwe dingen over elkaar te ontdekken en vooral om samen plezier te maken. Lang niet alle vragen zijn dan ook even serieus. Heeft je partner bijvoorbeeld ooit gepartycrashed? En welke jaarlijkse familiegebeurtenis wil je partner het liefst vermijden? Wat je de favoriete dag van de week? En waar maak je jouw partner blij mee? Deze vragen zijn geordend in verschillende categoriën. De hoofdgroepen zijn ‘je partner als individu’ en ‘wij samen’, maar daaronder vind je onderwerpen als entertainment, vakantie, persoonlijkheden, jullie heden, jullie verleden… en natuurlijk ook vragen over jullie toekomst!


Ga direct naar Het grote quizboek voor koppels op BOL.com.

Recensie over Het grote quizboek voor koppels

Het grote quizboek voor koppels is een heerlijk vragenboek voor stelletjes. De vragen worden bijna nooit echt serieus, maar dat hoeft ook niet om elkaar beter te leren kennen. Er staan stiekem meer dan genoeg vragen in die de diepte in gaan, afgewisseld met grappige en bizarre vragen – die misschien helemaal niet van toepassing zijn op jullie. De vragenlijsten invullen is misschien wel een dingetje: ik had eerder gekozen voor een omkeerboek of het boek echt doormidden gedeeld, dan de vragenlijsten direct na elkaar te plaatsen. Dat vraagt misschien iets te veel om spieken, hoewel je deze quiz natuurlijk speelt voor de eer 😉

Score: 8


Informatie

Titel: Het grote quizboek voor koppels
Auteur:
Uitgever: MUS creatief
Aantal pagina’s: 176
Type boek: Paperback
ISBN: 9789045328560
Prijs: 15.99 euro

Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.