logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Zo organiseer je een uitje met je vereniging

Als je erop uitgaat met je vereniging, dan kan het zijn dat jij uitgekozen wordt om dit te organiseren. Je wilt dan natuurlijk dat dit goed verloopt en dat het uitje een groot succes wordt, dus je zult alles uit de kast moeten trekken om dit te laten slagen. Bij het organiseren van een uitje als deze moet je aan veel dingen denken en met veel dingen rekening houden. Je moet nadenken over de bestemming, het vervoer, de planning en nog veel meer. Als eerst moet je natuurlijk kijken met hoeveel jullie zijn en of mensen sommige dingen echt niet willen doen. Uiteindelijk moet je gaan kijken naar wat er allemaal mogelijk is. 

Of je nu wilt gaan bowlen of een weekendje naar het buitenland wilt, het is belangrijk dat iedereen weet wanneer hij of zij vrij moet houden. Ga dus op zoek naar een datum waarop iedereen kan. Het vinden van een datum kan vaak al een uitdaging zijn. Begin daarom op tijd met het bepalen van een datum.

Kies een bestemming

De perfecte bestemming vinden kan een hele lastige taak zijn. Iedereen is anders en heeft dan ook andere voorkeuren voor uitjes als deze. Je moet dus op zoek gaan naar iets wat iedereen wel leuk zou vinden om te doen. Dit kan echt een uitdaging zijn. Onderschat het vinden van een bestemming dan ook niet. Als je met een grote groep bent kun je online al veel inspiratie opdoen en kijken wat andere mensen in jouw situatie hebben gedaan. Als je een bestemming het gevonden kun je deze het best zo snel mogelijk boeken om teleurstelling te voorkomen.

Zoek vervoer

Als je weet waar je heen gaat dan moet je nog kijken hoe je hier gaat komen. Met de auto is ook zo saai. Op Bakreizen zie je leuke mogelijkheden om te reizen. Zo kun je hier een touringcar huren. Met een grote bus samen op stap gaan kan heel goed zijn voor de sfeer. Gezellig meezingen met liedjes en lekker kletsen met iedereen is een stuk leuker dan allemaal apart reizen. Denk dus ook goed na over het vervoer en wat er mogelijk is.

Maak een planning

Als je een bestemming en vervoer hebt geregeld dan is het tijd om een planning te maken van de dag. Je moet hierbij denken aan tijd van vertrek en de dagindeling. Als je alles duidelijk op papier hebt staan is de kans groter dat de dag soepel verloopt. Uiteindelijk moet het een leuke, maar wel goed georganiseerde dag worden. Zorg dus dat je alles duidelijk hebt en weet hoe alles gaat lopen.

Geschreven door Gastblogger

Dit artikel is niet door ons gecontroleerd op juistheid van informatie. Ook zijn we niet verantwoordelijk voor de websites waar dit artikel naar linkt.
Lees onze disclaimer voor meer informatie.