logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Gratis yoga oefeningen met kinderen


Gezien deze bizarre periode nu kunnen we allemaal wat meer beweging gebruiken. Het is namelijk niet altijd makkelijk om actief bezig te zijn in je eigen huiskamer. En dat terwijl het zo nodig is, aangezien we de hele dag aan huis gekluisterd zijn… Zeker de kinderen, die nu ineens hele dagen thuis zitten in plaats rond rennen op het schoolplein en buiten.

Yoga

Onlangs mochten wij een recensie schrijven over de Little Yoga kaartenset. Een fijne set, waarmee je samen met je kind een begin kunt maken met yoga. Om leniger te worden, meer balans te krijgen, soepel en actief te blijven. Het lijkt ons een goed idee om met deze Little Yoga kaartenset mensen aan het bewegen te krijgen en jullie te stimuleren om met jullie kinderen wat yoga oefeningen uit te proberen. Wil jij je meer verdiepen in yoga? Veel meer dan wat ruimte en een yoga mat heb je niet nodig om er alles uit te halen! Hieronder zie je dan ook een aantal oefeningen, voor iedere dag een leuke set, waarmee je thuis aan de slag kunt.

https://issuu.com/gottmer/docs/little_yoga-def-100dpi

Ga direct naar Little Yoga op BOL.com.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.