Gratis valentijnskaarten versturen met een kus of je geurtje als postzegel


kuszegel

Dit jaar kan iedereen weer een gratis valentijnskaart versturen met een échte kus als postzegel. Uniek is dit jaar naast de lippenstiftkus, de Kuszegel. Een zegel om een liefdevolle kaart te kunnen versturen. Wanneer je op deze Kuszegel een geurtje spuit, komt er een kus tevoorschijn die ook nog eens heerlijk ruikt. Iedereen, vrouwen én mannen, kunnen nu dus op een zeer persoonlijke manier een gratis valentijnskaartje sturen. Met een échte kus of je eigen geurtje. Zo bezorgt PostNL weer volop de liefde in Nederland.

Plakken of smakken

PostNL herhaalt het succes van vorig jaar en biedt opnieuw de unieke mogelijkheid aan om op vrijdag 12 februari 2016 met een échte kus op het postzegelvakje een valentijnskaart gratis te versturen. Een kaartje is een liefdevol gebaar om iemand te laten weten dat je aan hem of haar denkt op Valentijnsdag. De lippenstiftkus ‘smak’ je op het postzegelvakje op de kaart of envelop. Maar met de speciale Kuszegel, uniek in de wereld, kunnen nu ook mannen (of iedereen die geen lippenstift wil gebruiken) gratis een valentijnskaart versturen. PostNL biedt hiermee de mogelijkheid om de liefde volop in Nederland te verspreiden. Door de Kuszegel te plakken op de valentijnskaart en je eigen geurtje erop te spuiten, herkent de ontvanger misschien wel direct de afzender van de kaart. Extra persoonlijk dus!

Hoe werkt het?

Koop tussen 9 en 12 februari een valentijnskaart bij een Primera of The Read Shop, en je ontvangt de Kuszegel er gratis bij. Plak deze Kuszegel op de kaart, bespuit het met je geurtje en de kus verschijnt. Of pak een lippenstift en smak een échte kus op het postzegelvakje. Dus iedereen heeft de keuze: #plakkenofsmakken. Verstuur de kaart op vrijdag 12 februari vóór 17.00 uur binnen Nederland. Onze postbezorgers zorgen ervoor dat de kaart op de deurmat valt.

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.