logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Gratis print en play uitbreiding: Ticket to Ride: Blijf Thuis

Net zoals miljoenen andere spelers over de hele wereld, zit het team van Days of Wonder thuis gedurende de lockdown en proberen ze een manier te vinden om zichzelf te vermaken en niet zes maaltijden per dag te eten. Vanwege deze onverwachte situatie heeft het team aan dit zeer speciale project kunnen werken, zodat je plezier kunt hebben en de realiteit kunt ontwijken zonder je huis te verlaten!

Ticket to Ride: Blijf thuis

Vandaag zijn we verheugd om de online release van Ticket to Ride: Blijf Thuis aan te kondigen. Een nieuwe, snelle en gratis print en play versie van het welbekende bordspel Ticket to Ride. In deze versie neem je de rol aan van één van de vier gezinsleden, die zal strijden of soms samen zal moeten werken om de dagelijkse klusjes in het huis te voltooien wat gegarandeerd voor mooie familiemomenten rondom de spellentafel zal zorgen. Ga je eerst van je slaapkamer naar het bureau voor wat administratie, of neem je liever een omweg langs de koelkast en breng je wat tijd door op het balkon?

“Als uitgever van bordspellen zetten we ons in om mensen te helpen en plezier te hebben terwijl ze thuis blijven. We zijn meteen aan dit project begonnen met de start van de lockdown, waardoor ik de kans kreeg om thuis bezig te blijven dankzij het testen van deze uitbreiding.” Grapt Adrien Martinot, hoofd van het thuis-testen.

Benodigdheden

Om Ticket to Ride: Blijf Thuis thuis te kunnen spelen heb je een schaar, plakband en een versie van het Ticket to Ride basisspel nodig. Om Blijf Thuis te downloaden, kun je terecht op: https://print-and-play.asmodee.fun/ticket-to-ride. Ticket to Ride: Blijf Thuis is een uitbreiding voor 2 tot 4 spelers en een basis versie van Ticket to Ride is benodigd om de uitbreiding te kunnen spelen. Ticket to Ride, Ticket to Ride: Europe of Ticket to Ride: Germany hebben hiervoor de juiste spelonderdelen. Het spel duurt ongeveer 20 tot 40 minuten.

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.