logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Grappige en lieve verrassing: Little Miss Hug chocobox

little miss hugKen je de grappige kinderboekjes van Mr. Men Little Miss nog? Die kleurrijke, ronde Meneertjes en Mevrouwtjes met verschillende duidelijke karaktereigenschappen? Maak dan nu kennis met het nieuwe personage Little Miss Hug. De meest recente aanwinst in de Mr. Men Little Miss familie valt op door haar schattige roze verschijning, rode strik en natuurlijk haar knuffels. Little Miss Hug is een expert in het geven van knuffels over de hele wereld, vooral op Valentijnsdag! Of gewoon zomaar: je hebt namelijk niet altijd een reden nodig om je geliefden te knuffelen.

little miss hug chocoladeEn bij een knuffel denk je natuurlijk aan liefde, zoals bijvoorbeeld Valentijnsdag! Maar ook voor alle andere momenten van een beetje liefde of een dikke knuffel is de Chocobox Little Miss Hug een perfect cadeau. Het is een heerlijke doos met Milka chocolade. Op de mooie doos staat een echte Little Miss Hug cartoon, en je kunt hem personaliseren met een naam, een boodschap en zelfs een foto! Voor meer informatie: www.personalgifts.nl. Vandaag besteld, morgen in huis!

 

De wetenschap achter knuffels

Wetenschappelijk onderzoek laat zien dat iedereen een knuffel nodig heeft en dat er een knuffel bestaat voor iedere gelegenheid. Met de introductie van Little Miss Hug wordt aangetoond hoe belangrijk een eenvoudige knuffel kan zijn en willen we iedereen aanmoedigen om elkaar meer te omhelzen. “The HugReport” laat zien dat we elkaar op zes verschillende manieren omhelzen:

  1. “The Big Squeezy” – vaak gebruikt om mensen in tijden van verdriet te troosten en wordt gekenmerkt door nauw lichamelijk contact, lichte klopjes en strelen, meestal zonder oogcontact aan het begin van de knuffel.
  2. “The Bear Hug” – een signaal van zowel mannelijkheid en genegenheid die wordt gekenmerkt met een lichte druk. Het einde van de knuffel karakteriseert zich door een aantal zachte klopjes op de rug om er zo zeker van te zijn dat de knuffel niet te lang aanhoudt.
  3. “The Body Hug” – deze knuffel duurt ongeveer vijf seconden en wordt gekenmerkt door nauw lichamelijk contact terwijl de armen van beide partijen elkaar spiegelen op de rug en de hoofden elkaar raken.
  4. “The Clinch Introduction” – een knuffel waar individuen elkaar groeten, terwijl zij op enige afstand staan van elkaar. De knuffel wordt vaak voorafgegaan door een handdruk of een schouderklopje of een tikje op de rug.
  5. “The Awkward Hug” – wanneer één of beide personen het niet eens worden over de uitvoering van de knuffel. Deze ongemakkelijke knuffel leidt tot weinig tot geen lichamelijk contact, behalve de armen en handen (soms slechts van één partij) die in contact staan met de rug.
  6. The Jubilation Hug – een feestelijke knuffel waarbij de jubilerende partij wordt opgetild.

little miss hugs

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.