logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Goo Jit Zu figuur


Goo Jit Zu is een speelgoedlijn die gebaseerd is op een verhaal over getransformeerde dierentuindieren die aan martial arts zijn gaan doen. De poppetjes zijn gebaseerd op de bijzondere figuren van Stretch Armstrong en natuurlijk Stretch Batman, die kort daarop volgde.

Bekijk hier de cartoon over de bijzonder rekbare figuren van Goo Jit Zu:

Zo komen de Goo Jit Zu wezens aan hun krachten

Door een buitengewone kosmische gebeurtenis zijn dierentuinvrienden in Goo Jit Zu krijgers veranderd! Elke krijger heeft zijn eigen kracht en material arts stijl. Wat doe jij met je nieuwe krachten? Vecht jij voor het goede of voor het kwaad? Ben je voor de helden of voor de schurken? De Heroes of Goo Jit Zu zijn de meest zachte stoere stretchy helden ever.

Vulling

De Goo Jit Zu karakters zijn ontzettend rekbaar en veren makkelijk terug naar hun oorspronkelijke vorm. Daarbij kun je ze echt overal flink oprekken, wat echt bizar is. Het leuke aan de vechtersbazen is wel dat ze ieder een andere magische vulling hebben, die goed bij ze past. Zo heb je niet alleen dertien verschillende karakters die je kunt verzamelen, ze voelen ook stuk voor stuk anders aan: de ene is gevuld met een taai soort slijm, de ander met kinetisch zand… en daardoor knijp je er heel anders in. Er zijn zelfs figuren die helemaal gevuld zijn met bolletjes of andere figuurtjes, zoals de squishy ballen die we eerder mochten testen.

Ga direct naar Goo Jit Zu op BOL.com.


Recensie over Goo Jit Zu

Deze figuren zijn geweldig om mee te spelen – niet alleen in felle gevechten tussen de stoer uitziende vechtersbazen, maar ook gewoon als je je even verveelt zijn het leuke stresspoppetjes om je op uit te leven. Ieder karakter heeft zijn eigen unieke eigenschappen. Zo is de tijger gevuld met gel en de krokodil met zand. Voel ze even in de winkel om te bepalen welke jij het coolst vind. Stuk voor stuk kun je ze tot drie keer hun formaat uitrekken, die belofte heb je dus al binnen. Let the games begin!

Score: 7


Informatie

Goo Jit Zu, BOTI
Meer weten?
Prijs: 15.99 euro.

Speelgoed en spellen koop je bij:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.