Goliath viert vijftigste verjaardag Triominos met lancering gratis app


triominos app

Bij de vijftigste verjaardag van Triominos, een van ’s werelds populairste familiespellen, lanceert Goliath een gratis app. De Triominos App, waarmee je zowel solo als tegen andere fans kunt spelen, is nu verkrijgbaar bij de Apple App Store. Binnenkort is ook een versie voor Android en Facebook beschikbaar.

iphoneTriominos, waarvan wereldwijd al ruim 21 miljoen exemplaren zijn verkocht, is een fascinerende variant van het traditionele domino. Door de driehoekige stenen biedt het meer spelmogelijkheden en een betere balans tussen geluk en strategie.

Adi Golad, de oprichter van Goliath: “Het grootste pluspunt van Triominos is dat iedereen die vertrouwd is met domino ook weet hoe je dit spel speelt. Je kunt direct beginnen, zonder eerst de spelregels te bestuderen.”

Pressman Toys introduceerde het originele Triominos spel in 1965 in de Verenigde Staten en verspreidde het vervolgens wereldwijd. Sinds 1988 distribueert Goliath het familiespel in Europa. Vanaf de overname van Pressman Toys in 2014 is Goliath de wereldwijde distributeur en eigenaar van alle Triominos rechten, inclusief de digitale versie.

Met de nieuwe Triominos App kunnen spelers het zowel opnemen tegen andere fans, waar ook ter wereld, als solo oefenen en nieuwe strategieën uitproberen op de smartphone of tablet. Het is de nieuwste aanwinst op een groeiende lijst apps van Goliath met onder meer Dream Phone, HolograFX, Spin-It/Truth or Dare en Captain Jack Pott.

Golad: “Het digitaliseren van onze populaire spellen is een ‘must’ bij de groeiende vraag van liefhebbers om hun favoriete spellen altijd en overal te kunnen spelen.”

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, papablogger en hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven. Naast dit blog is hij freelance schrijver met Tekstbureau de Letterkamer.


Reacties

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.