logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Goedkoop op vakantie? Shop verstandig!

De zomervakantie is al weer achter ons, maar we hebben nog een paar mooie periodes in het verschiet. Denk aan de herfstvakantie, de kerstvakantie, de voorjaarsvakantie, meivakantie, en dan nog een boek lange weekenden die we te gaan hebben. Mooie momenten om er even tussenuit te piepen. Maar je weet het: als je op vakantie gaat tijdens deze landelijke vakantiemomenten, zit je toch een beetje in een hoogseizoen. Kijk dan ook goed naar de prijzen. Bekijk de beste vakantie aanbiedingen op VakantieViking.nl, bijvoorbeeld!

Aanbiedingen voor relaxmomenten

Met de reizen op de Vakantieviking kom je zo’n beetje de hele wereld rond, tegen ontzettend scherpe prijzen. Daarbij kun je denken aan all-in resorts in Turkije, Griekenland en Spanje, maar ook naar luxe resorts op Bonaire, Gambia of Kaapverdië. Hoef je niet ver vooruit te plannen en wil je naar een locatie waar je geen visum voor nodig hebt? Dan is het natuurlijk slim om te kijken bij de last minute aanbiedingen. Je hebt misschien wat minder keuze, maar het scheelt een flik stuk in de prijs. En dat kun je dan weer als vakantiegeld besteden op je bestemming!

Aanbiedingen voor citytrips en uitjes

Maar dat is nog niet alles, want ook dicht bij huis kun je heerlijk op pad. Denk aan een korte citytrip in eigen land of net daarbuiten, een nachtje in een vreemde stad om te ontdekken of een leuke activiteit bij je in de buurt. Het voordeel van boeken bij VakantieViking is dat je gebruikmaakt van de scherpe prijsafspraken die zij hebben bij de verschillende attracties en hotels. Zo bespaar je ook al op een weekendje weg!

Bijzondere momenten

Je kunt natuurlijk ook verder denken dan een resort of een citytrip. Er zijn genoeg bijzondere manieren om er even tussenuit te gaan. Heb je bijvoorbeeld wel eens gedacht aan een cruise? Klinkt misschien een tikje decadent, maar het is een geweldige combinatie van een luxe hotel en een mooie reis. Je kunt daarbij kiezen om flinke afstanden af te leggen, maar dat hoeft niet. Ga bijvoorbeeld eens cruisen op de Middellandse Zee, waar je een paar kustplaatsen bezoekt, of ga een weekendje naar Engeland! Genoeg te zien en te beleven, ook relatief dicht bij huis.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.