logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Goed voorbereid het nieuwe seizoen in

De winter is inmiddels echt voorbij, de lente laat in alle onstuimigheid van zich horen. Toch kriebelt het wel al, die lente. Er zijn weer mooie dagen op komst, met geweldig weer, buiten eten, lekker sporten in de open lucht en fijne uitstapjes met vrienden of het gezin. Daar kun je maar beter goed voorbereid aan beginnen!

Ieder seizoen zijn kleding

Voor alles is een moment. Waar de dikke wintertruien inmiddels de kast weer in mogen, komt nu de flexibele kleding voor de dag. Luchtige shirts, korte broeken, slippers… daar is het misschien nog vroeg voor, maar zodra de kans zich voordoet is het tijd om lekker te genieten. Voor nu is het vooral denken in laagjes. ‘s Ochtends is het nog knap koud, overdag in de zon kan de temperatuur weer flink oplopen, om in de avond weer te zakken. Ga je op de fiets of hardlopend naar het werk? Dan moet je je hier wel degelijk op kleden, anders kom je in de problemen. Bij een goede sportzaak, zoals Intersport, kun je terecht voor kleding die je kan beschermen tegen wind, kou en regen, zodat je optimaal kunt profiteren van de buitenlucht.

Buitensport

Ook bepaalde sporten gaan weer naar buiten. De winterstop voor het voetbal is weer voorbij, er kan weer op de velden getraind worden. Na een lang seizoen is het wel even zaak om je gear te controleren. Is alles nog in orde? Zijn je schoenen nog goed, zijn ze niet versleten en heb je ze goed opgeborgen? Kan je trainingskleding nog wel? Is alles nog heel, is het model nog van deze tijd? Ruikt alles nog fris? Of heb je aan het einde van vorig seizoen al veel weggegooid? Denk daarbij ook aan je lange trainingsbroek en -vest, een warme trui voor na het trainen, je sporttas en bidon. Om goed voor de dag te komen is het altijd slim om je voetbalkleding te controleren en te kijken waar je nog iets extra’s kunt gebruiken.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.