logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Goed gekleed van top tot teen: denk aan je sokken!

Echte mannen komen goed gekleed voor de dag. Overhemden, nette broeken, goede schoenen. En alles wat daar tussen hoort, natuurlijk. Als je een mooi paar schoenen draagt en een nette broek, staat het natuurlijk ontzettend slordig als daar een paar tot op de draad versleten sokken bovenuit komen piepen. Helaas is dat toch vaak het geval. Zo lang er nog geen echte gaten in zitten kun je ze nog best dragen, is dan het credo. Mooi niet! Het oog wil ook wat, en hoewel je het niet snel zou denken, komen je sokken toch akelig vaak in beeld.

Stijl

Natuurlijk heb je overhemden en nette broeken in alle soorten en maten. Een casual overhemd boven op een nette spijkerbroek is ook helemaal goed, het hoeft niet meteen een driedelig kostuum te zijn! Zorg wel dat alles bij elkaar past. Een strak getailleerd overhemd doe je niet aan boven een wijd zittende spijkerbroek, bijvoorbeeld, net zoals je een wijd zittend overhemd niet draagt op een strakke pantalon. Ook moeten de kleuren op elkaar aansluiten. Bij witte overhemden is dat geen issue, maar denk ook eens aan de kleur van je broek en de kleur van je sokken! Kijk je bijvoorbeeld naar de sokken van het kwaliteitsmerk Falke, dan zie je dat je sokken in alle kleuren en maten hebt. Van donkerblauw tot zwart, maar persoonlijk vind ik donkerbruin een heel gave kleur: het geeft je outfit een stoere uitstraling. Net iets anders dan normaal. En daar houd ik wel van!

Goede sokken

Naast een goede kleur en kwaliteit stof is er nog iets dat heel belangrijk is bij sokken: het draagcomfort! Randjes en naden kunnen vervelend gaan wrijven tegen je voeten, zorgen voor blaren of schaafwondjes. Daardoor ga je wat moeilijk lopen en zeg nou zelf – dat moet je niet willen! De sokken van Falke steken boven hun concurrenten uit door hun draagcomfort en pasvorm. Er zijn verschillende productseries, ieder gemaakt van hun eigen materiaal en met hun unieke eigenschappen, van sokken voor mannen met gevoelige voeten tot sokken met extra ondersteuning en draagcomfort. Zo stap je zelfverzekerd door het leven!

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.