logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Gobsmax, de dynamische balvormige energiebundels van Goliath


Gobsmax

Welkom in de adembenemende, dynamische wereld van Gobsmax. In september brengt Goliath de energieke balvormige karakters met hun grote bek naar de winkels. Er zijn meer dan honderd verschillende Gobsmax om te gekke stunts mee te doen: gewone, zeldzame, superzeldzame en zeer speciale. Verzamel ze allemaal.

Maak kennis met Xtreme Sporters zoals Macho, Axle en Paddle; Rockin’ Rollers zoals Stagedive, Billy Blues en D Jay; Motor Mouths zoals Boom Dog, Nitro Jo en Crash Jack; Crunchin’ Critters zoals Skreetch, Groar en Claw Tooth; Space Jumpers zoals Sky Storm, Quasar en Lost Larry; Dino Runners zoals Rexy, Ruckson en Ugg Ogg; en natuurlijk Max, The Game Commander.

Het is een kleine greep uit de ultra dynamische wereld van de Gobsmax. De kleurrijke bolvormige karakters met een grote bek ogen niet alleen sterk en stoer, ze houden ook nog eens van halsbrekende actie. Als je ze met de launcher tegen de grond of een muur schiet gaat hun mond open en zie je hun unieke tanden en tong. De Monster Truck, die de Gobsmax verzamelt als je er overheen rijdt, heeft zelfs twee launchers. Ook te gek: de Gobsmax Big Mouth Case. Schiet de Gobsmax in deze ‘grote bek’ en scoor zoveel mogelijk punten. Ook ideaal om de Gobsmax in op te bergen.

Vanaf september liggen de Gobsmax in zes variaties in de winkels.
– Gobsmax Single Pack (4,99 euro) met één mystery Gobsmax
Gobsmax Double Pack (9,99 euro) met een launcher, een zichtbare en een mystery Gobsmax
Gobsmax 3 Pack (14,99 euro) met een launcher, twee zichtbare en een mystery Gobsmax
Gobsmax 5 Pack (19,99 euro) met een launcher, vier zichtbare en een mystery Gobsmax
Gobsmax Big Mouth Case (22,99 euro) met een launcher en een Gobsmax
Gobsmax Monster Truck (32,99 euro) met twee vaste launchers en een Gobsmax

Website Gobsmax

Speelgoed en spellen koop je bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.