logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Boek recensie: Hij ziet jou, Carla Kovach

Rechercheur Gina Harte is terug! Dit boek is het achtste deel in deze spannende serie. In de thriller Hij Ziet Jou loop je mee met een jonge vrouw die op weg is voor een avondje uit. ver komt ze helaas niet – ze komt niet eens aan bij het busstation. Die spannende momenten laten je achter met heel veel vragen: wie heeft haar meegenomen? Was het iemand die ze kende? Waarom werd ze meegenomen?

Standpunten

Het verhaal wordt verteld vanuit verschillende personages, onder wie zich ook de slechterik bevind – met duistere gedachtes en bedoelingen. Er waren ook hoofdstukken die door slachtoffers werden verteld en die behoorlijk emotioneel waren, wat een indrukwekkende toevoeging is aan het verhaal. Natuurlijk kijk je ook mee met het onderzoek van Gina Harte, die samen met haar team de tanden in de zaak heeft gezet.

Veel verdachten

Zoals een goede thriller betaamd, zijn er in dit boek ook talloze verdachten aanwezig. Omdat het zo’n mysterieuze moordzaak is, zijn er echt veel verdachten. Was het een bekende, een vreemde, een blind date? Samen met Gina Harte en haar team ga je ze één voor één af en wordt het verdachtenlijstje steeds korter – en zelfs dan wordt je nog verrast.


Ga direct naar Gina Harte – Hij Ziet Jou op BOL.com.

Recensie over Gina Harte – Hij Ziet Jou

Hij Ziet Jou is één van de betere thrillers uit de Gina Harte-serie. Je maakt Gina mee als een bevlogen rechercheur die hard en vastberaden kan zijn, maar ook een zachte kant heeft als ze contact opzoekt met de nabestaanden. Hoewel je ieder deel van deze serie afzonderlijk kunt lezen, is het altijd goed om de hele serie van voor af aan te lezen. Zo maak je de persoonlijke ontwikkeling van de verschillende personages mee en krijgt het boek een diepere lading.

Score: 8


Informatie

Titel: Gina Harte – Hij Ziet Jou
Auteur:
Uitgever: Boekerij
Aantal pagina’s: 352
Type boek: Paperback
ISBN: 9789049202101
Prijs: 20.99 euro

Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.