logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Win vrijkaarten en goodies voor Ghostbusters: Frozen Empire


In Ghostbusters: Frozen Empire keren we terug naar de wortels van de Ghostbusters-saga, waar de familie Spengler haar oorsprong vindt. De betoverende atmosfeer van de iconische brandweerkazerne in het hart van New York vormt het toneel voor een nieuw hoofdstuk in de strijd tegen bovennatuurlijke krachten. Diep binnenin deze historische locatie hebben de oorspronkelijke Ghostbusters een geheim onderzoekslaboratorium opgezet, een plek doordrenkt met de geest van hun vroegere avonturen.

Nieuwe generatie

Wanneer een oud artefact wordt ontdekt, ontketent dit per ongeluk een kwaadaardige kracht die eeuwenlang in de schaduwen sluimerde. De dreiging van een tweede ijstijd hangt als een donkere wolk boven de wereld, en het is aan zowel de nieuwe generatie Ghostbusters als hun doorgewinterde voorgangers om hun krachten te bundelen. Samen moeten ze de paranormale dreiging het hoofd bieden, hun geliefde stad beschermen en de mensheid behoeden voor de kille greep van deze onheilspellende kracht.

Merchandise koop je bij:

Strijd tegen het bovennatuurlijke

In deze meeslepende strijd tussen het bovennatuurlijke en het heldhaftige, zullen vriendschappen worden gesmeed, oude spoken worden opgeroepen en de grenzen van de realiteit worden uitgedaagd. Ghostbusters: Frozen Empire belooft een avontuurlijke reis te worden, doordrenkt met humor, spanning en een nostalgische knipoog naar het verleden, terwijl het ook de deur opent naar een opwindende toekomst voor de Ghostbusters-franchise.

Bekijk de trailer van Ghostbusters: Frozen Empire

Films koop je online bij:

Winnen

Ghostbusters: Frozen Empire is vanaf 28 maart te zien in de Nederlandse bioscoop. Wij mogen 3x 2 kaarten en een squishy (met voor één winnaar een tof notebook) verloten. Vul dus snel ons winformulier in! Dat kan tot en met 03 april.

Deze prijsvraag is afgelopen


Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.