logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Gezondheid: Bloomr belooft wittere tanden in drie dagen


In de lente van 2016 raken de jonge ondernemende vrienden Mattijs Hermans en Ashkan Shah, met een achtergrond in orthomoleculaire geneeskunde en biochemie, aan de praat over zaken, opportunity’s en het leven in het algemeen. Al snel komt het onderwerp gezondheid ter sprake. Beiden uiten ze hun frustraties over het grote gebrek aan kwalitatieve natuurlijke producten.
 
Ondernemend als ze zijn, komen ze al snel tot de onvermijdelijke oplossing. De enige manier om tot een kwaliteitsvolle productlijn te komen waar ze hun eigen gezondheid voor 100% aan vertrouwen, is door het zelf te ontwikkelen. Na 18 maanden voorbereidingen en onderzoek was BLOOMR een feit!

Witte tanden

Zelfs op het gebied van mondverzorging zijn er nu groene alternatieven zoals de Coconut Charcoal van BLOOMR. Deze is zelfs geschikt voor vegans en zwangere vrouwen! Het product groeit in populariteit omdat er in andere producten zoals tandpasta en tandbleekmiddelen vaak schadelijke chemische stoffen zitten. Weg met chemie in je mond. Deze biologische charcoal kun je met een gerust hart dagelijks gebruiken. Het geeft je wittere tanden, een zuivere mond en een schoon gevoel.
Coconut Charcoal van BLOOMR is de meest pure vorm van Activated Charcoal. Het is biologisch, 100% natuurlijk en uitgebreid getest. Het is de puurste geoxideerde versie van charcoal en wordt gebruikt om tanden witter te maken met fantastisch resultaat. Het verwijdert vlekken en verkleuringen zonder schadelijke chemische ingrediënten en zonder het glazuur te beschadigen. BLOOMR Coconut Charcoal is het enige product dat wordt gemaakt van 100% biologisch geteelde kokosnoten zonder toevoegingen. Puur natuur dus. Dit poeder garandeert het best mogelijke resultaat.
Meer weten? Kijk dan op www.bloomrstore.nl

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.