logo-liggend-wit-donkerblauw

Geslaagd? Inspiratie en leuke cadeautip

De eindexamens zijn in volle gang. Nog heel even en dan zitten heel wat jongeren al nagelbijtend thuis. Wachtend op dat ene bloedstollende telefoontje (of juist in de hoop dat de telefoon niet zal gaan). Als jouw nicht, neef, broer, zus, zoon, dochter of goede vriend(in) ook met de eindexamens in de weer is, dan is het natuurlijk leuk om nu al over een goed cadeau na te denken. Het vertrouwen dat hij het zal halen is er al. Nu alleen nog een cadeau. En geloof ons, als je wacht tot het langverwachte telefoontje, dan wordt het alleen maar lastiger om nog aan een geschikt cadeau te vinden. Als er eigenlijk geen twijfel bestaat dat hij zal slagen, is het dan ook slim om nu al een goed cadeau uit te zoeken. Maar wat zijn nu goede geslaagd cadeaus? Hier vind je een aantal leuke cadeautips en de benodigde hoeveelheid inspiratie.

geslaagd diploma cadeau inspiratie

Wat geef je iemand voor dat felbegeerde diploma?

Na jaren zwoegen is het nu eindelijk tijd om te feesten. Hup! Die tas in de vlaggenmast en genieten. Maar wat geef je toch iemand voor dat felbegeerde papiertje? Wat geef je iemand die eindelijk geslaagd is? Het maakt hierbij nauwelijks uit of het met twee vingers in de neus was of dat het heel veel inspanning heeft gekost. Het is een belangrijke stap in ieders leven en dat verdient gewoon een cadeautje.

Je kunt dit op heel veel verschillende manieren aanpakken. Zo kan je er voor kiezen om een fysiek cadeautje te geven, maar je kunt ook een dagje uit of een weekendje weg boeken of misschien zelfs wel een leuk eindexamenfeestje organiseren. Mogelijkheden genoeg om jouw dierbare echt eens in het zonnetje te zetten voor deze belangrijke prestatie.

Brievenbuscadeaus

Woon je ver weg en bestaat de mogelijkheid niet om op korte termijn bij jouw dierbare te zijn om samen het geslaagd-zijn te vieren? Dan is het natuurlijk zonde als hij nog weken of misschien zelfs wel maanden op jouw cadeau moet wachten. Het is beter om een brievenbuscadeau te sturen. Dit zijn cadeautjes die in de brievenbus worden gebracht. Denk bijvoorbeeld aan een chocoladetelegram, maar ook zelfs aan brievenbusbloemen. Helemaal leuk wanneer je wat verder weg woont en je hem of haar toch snel op de dag van het slagen (of daarna) wilt verrassen.

Relaxpakket

Was het de afgelopen weken en maanden echt afzien voor de geslaagde? Heb je gezien hoe hard hij of zij heeft gewerkt? Dan is nu wel wat rust en ontspanning op haar plek. Kies er daarom voor om een zogenaamd relaxpakket samen te stellen. Inclusief alle producten waar hij of zij zo van kan genieten. Dat wordt hoe dan ook gewaardeerd.

Een weekendje weg

Dit is een heel groot cadeau en misschien meer iets voor de ouders van de geslaagde. Hoe mooi is het om je kind echt eens te verwennen met een bijzonder cadeau na deze flinke prestatie? Een heerlijke stedentrip of een andere trip die hij of zij altijd al heeft willen maken. Fijn om zo nog samen quality time te hebben en tegelijkertijd te tonen hoe trots je bent.

Geschreven door Gastblogger

Dit artikel is niet door ons gecontroleerd op juistheid van informatie. Ook zijn we niet verantwoordelijk voor de websites waar dit artikel naar linkt.
Lees onze disclaimer voor meer informatie.


LAAT JE REACTIE ACHTER

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.