logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Wil jij makkelijk meer dan alleen brood op de plank verdienen?

cryptocurrencyHet leven lijkt zo oneerlijk. Sommige mensen werken zich een slag in de rondte en moeten iedere maand de rekening controleren of ze nog iets leuks kunnen gaan doen, anderen lijken fluitend door het leven te gaan en strooien met geld alsof het pepernoten zijn. Het verschil zit hem natuurlijk in drie delen: eventuele schulden en betaalverplichtingen, de hoogte van de inkomsten (de hoogte van je salaris, dus) en je leefwijze. Wat als je die inkomsten nu eens flink kunt upgraden?

Beleggen is lonend

Er zijn meer dan genoeg succesverhalen bekend van mensen die een mooi kapitaal hebben opgebouwd door te gaan beleggen. Als je er een beetje bedreven in bent, kun je er letterlijk miljoenen euro’s mee verdienen, zonder je in het zweet te hoeven werken. Daarbij kun je denken aan aandelen, beleggingen, opties, obligaties, claims en nog veel meer. Maar wat dacht je van een booming markt als cryptovaluta? Het lijkt lastig om daar tussen te komen, maar met een platform als Satos is dat kinderlijk eenvoudig.

Investeren in cryptovaluta

Eigenlijk is het heel logisch om te beleggen en investeren in cryptovaluta. Het is ten eerste overzichtelijk: je hoeft maar een paar delen in de gaten te houden om te weten of je moet kopen of verkopen. En dat kan ontzettend snel gaan. Cryptovaluta en het blockchain-principe bestaan al een paar jaar, maar staan economisch gezien nog echt in de kinderschoenen. De waarde ervan schommelt dan ook met grote sprongen. Het kan gigantisch zakken, om binnen de kortste keren weer records te breken. Als je inkoopt tijdens zo’n dalmoment… dan kun je een goede slag slaan!

Beleggen is spannend

Hoewel er verhalen zijn van multimiljonairs die hun rijkdom hebben verdiend door hun laatste geld te investeren in aandelen en obligaties, zijn er het duizendvoudige aantal verhalen van mensen die hetzelfde deden en daarna jaren in kartonnen dozen hebben mogen slapen. Beleggen biedt kansen, maar kan ook gevaar opleveren voor je geld. Beleg dus nooit met geld wat je niet hebt, enkel met wat je echt kunt missen!

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.