logo-liggend-wit-donkerblauw

Geld besparen? Promo zoekt de beste aanbiedingen voor jou.


Als je mensen vraagt hoe je geld kunt besparen, krijg je al snel verschillende antwoorden. Overstappen van energiemaatschappij of internetprovider kan ontzettend gunstig zijn, vooral vanwege de overstappremies. Maar een ander veelgehoord advies is het letten op aanbiedingen. Daarmee bespaar je makkelijk tientallen euro’s per week op je dagelijkse boodschappen. En hoewel je folders kunt doorspitten om de scherpste aanbiedingen te vinden, kan het ook makkelijker. De app Promo helpt je met het vinden van de scherpste prijzen – in jouw favoriete winkels.

winkel supermarkt

Alle aanbiedingen

Het grootste voordeel van de app Promo is wel dat deze kijkt naar álle actuele prijzen in de winkels die jouw voorkeur genieten. Dus niet alleen de aanbiedingen die de folders ook daadwerkelijk hebben gehaald. Je hoeft dus niet alle winkels af om te kijken waar jouw deodorant, waspoeder of favoriete drankje in de aanbieding zijn: Promo maakt hiervan een praktisch overzicht!

app promo deodorant

Hoe werkt de app Promo?

Je kunt beginnen met besparen met een paar kleine en eenvoudige stappen:

  1. Installeer de app! Die is gratis beschikbaar voor iOS en Android.
  2. Kies in welke winkels jij normaal gesproken komt. Kom je nooit in een Coop of Trekpleister? Dan kun je die winkels uitvinken in het eerste scherm. Het is vervolgens aan jou om winkels aan te vinken die wel binnen je bereik liggen, maar waar je normaalgesproken nooit komt, of dat je alleen de winkels kiest die je regelmatig bezoekt. Wil je optimaal besparen, dan ga je natuurlijk af en toe een straatje om!
  3. Ga op zoek naar producten die je regelmatig koopt! De Promo-app kijkt naar alle prijzen van je producten. Daarbij neemt niet alleen de aanbiedingen mee met lagere prijzen, maar ook 1+1 gratis-aanbiedingen mee. Zoek je bijvoorbeeld naar wasmiddel, dan zul je zien dat deze normaalgesproken ontzettend duur zijn… maar dat ze ook vrijwel altijd wel érgens in de aanbieding zijn. En flink ook!
  4. Meldingen instellen kan ook. Heb je producten die jij als favoriet bestempeld? Dan krijg je een melding wanneer jouw producten in de aanbieding zijn. In de gratis versie van de app kun je 3 favorieten aanwijzen. Wil je meer favorieten instellen? Dan kost je dat 0,99 euro per maand of 8,99 euro per jaar. Maar: één keer wasmiddel kopen in de aanbieding en je hebt die kosten er al uit!

TIP: de zoekfunctie blijft werken, ook al heb je drie favorieten aangemaakt in de gratis versie. Je kunt dus altijd gericht zoeken naar jouw producten. Handig voor bijvoorbeeld bulkverpakkingen wasmiddel, die je niet zo vaak hoeft te kopen.

app promo aanbiedingen

Prijsvergelijk

De app Promo is natuurlijk perfect voor het bijhouden van de aanbiedingen en kortingsacties. Wat ikzelf ook prettig vond, is dat je ook de gangbare winkelprijzen te zien krijgt. Ook wanneer producten niet in de aanbieding zijn, kun je heel gericht vergelijken waar je het goedkoopst uit bent.

Waar wacht je op? Probeer de app gratis uit. Stel wat favorieten in en begin met besparen. Heb je de smaak te pakken? Dan kun je nog altijd die upgrade maken!

Geschreven door Gastblogger

Dit artikel is niet door ons gecontroleerd op juistheid van informatie. Ook zijn we niet verantwoordelijk voor de websites waar dit artikel naar linkt.
Lees onze disclaimer voor meer informatie.


LAAT JE REACTIE ACHTER

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.